11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Arkadaşlar benim puanım yetmediği için bu ilanla çok ilgilenmiyorum. Ama galiba başvuru sayısı doldurulamayacak gibi sanırsam. Öyle bişey olursa keşke 80 puan baremi konulmasaydı da, diğerleri de girseydi. Atıyorum 79.9 puanı olan basvuru yapamadı. Eğer basvuru sayısı dolmazsa yazık olur
-
@zenginmemur hocam 1 hafta hazirlanip kazanmak cok hayali geldi. Sinavi gecen kisi sayisindan cikarabiliriz bence oyle kolay olmadigini
-
Son başvuran sayısı kaç oldu acaba ?
-
En fazla 1900 de kalmıştır hocam
-
@r4ntisi başvurunu iptal edenler de bu sayıya dahil galiba
-
@erhnknt25 dahil olması lazım hocam
-
Başvuru saat kaçta sona erecek?
-
Hadi bakalm hayırlı olsun arkadaslar.hepimiz sınava gidiyoruz nasipse bakalm kac kisi yazılıyı gececek? kendi adıma söyleyeyim Allaha emanet bir haldeyim,Allah yardım etsin...
-
@ayse_furkan az kişi olacaktır. 500 yazıyor kadro ama 200 kişi alsalar bari
-
Başvuru az ya belki kolay sorarlar bende giremem gitsen bile klasik sınav yapamam kafasındayim hala .su sınavı kazanmış birileri yok mu aramızda ?
-
@tertip 17.30 itibari ile başvurular bitti hocam
-
@yasaklı ben de öyle tahmin ediyorum.zamanlama cok kötü oldu monografi ve iktisatı grafiklerle calısmıstım bundan 3 ay önce.suan acıkta kalırım olmaz diye kpss dguy ve guya yönelik calısıyorum.vmy ye yönelik hicbirsey yapamıyorum ve cok üzgünüm böyle güzel bir fırsatı degerlendiremeyeceğim icin...
-
hic hos degil düsük kapatmasi. 80le girecek mulakatta hepimizi gececek!
-
@goodwill çok yanlış bir düşünce. Vmy sınavını geçebiliyorsa zaten geçsin önüne bir zahmet adil şartlarda mülakatı da kazanırsa tabi. O zaman iyi üniversite okumayanlarda iki üç şey ezberleyip müfettiş olmasın senin mantığına göre. Çünkü 4 matemetik yapamayan adamlar bu sınavlardan 90 falan alıyor.
-
@goodwill Kardesim bu guy sinavi degil klasik bir sinavdan bahsediyoruz cok yanlis bir dusuncedesin butun sinavlara ilk 1000 mi girsin.
-
@goodwill başka kurumlara atananlar da mı başvursun napsın hocam ? Çalışıp hakeden geçsin tabi kurum sınavını
-
@goodwill aradan bir sene geçmiş. O aşağıladigin 80 puanli kisiler haftaya kpssde buyuk ihtimal 85 üstü puanlar alacak. Puanin sabit olmasi bilgi ve birikimin de mi ayni olduğu anlamına geliyor? Bu nasil bir zihniyet?
-
oo neoluyo arkadaşlar vallahim benm tuzum kuru siralamam 300 ama nedemek istediğimi mulakat sonucunda anlayacaksiniz
-
ayrica arkadaslar hakeden zaten kazansin buna lafimiz yok yani nasil bukadar alindiniz hayret ettim
-
@r4ntisi, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
En fazla 1900 de kalmıştır hocam
Sinava basvuran herkes girecek desene hocam Başarilar herkese