11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Evet son başvuru kaç oldu acaba
-
Bugün kimse başvurmadı mi ? Ses verin lütfen
-
Saat 12 itibariyle 1798
-
2500 ü bulur mu?
-
Basvurunun az olması ıyi mi kötü mu acaba
-
@r4ntisi yok hocam vazgeçtim klasik sınava yönelik hiç çalışmadım girmem anlamsız olur 3-4 günüm gider ankaraya git gel onun yerine guya çalışırım daha iyi size başarılar dilerim
-
80,5 puanla gelmez diye umutsuz bir şekilde başvurmuştum.sıralamanın kaç olduğunu da takip etmedim.20 günde neye nasıl çalışacam bilemedim:(
-
@ultras06 aynı durumdayız ya. Ben de stres oldum
-
Son sayı 1854
-
@ultras06 valla hocam bende 81.3 le başvurdum geleceğini hayatta tahmin etmiyordum klasik sınava yönelikte hiç hazırlığım yok ama hayırlısı artı bi kurum sınavı görücem sonunda o duygu bile insanı mutlu ediyor bi de ben 1 haziranda askerden terhis oldum konuların çoğunu da unuttum sayılır gerçi 1 aydır kpss ye yönelik bakıyorum ama olduğu kadar artık
-
@frustration yeni mi başvurdunuz hocam
-
@r4ntisi arkadaş için yeni başvurduk daha 15 20 dakika önce
-
@frustration o zaman başvuranların hepsi giricek sınava şimdiden herkese hayırlı olsun arkadaşlar
-
15.30 itibari ile 1855 oldu
-
Ben de iptal ettirdim sonunda -1 Hayirli olsun
-
@shady1 herkes mersin e biz tersine
-
@r4ntisi hocam aciklansin bakalim eger dusuk kapatirsa bu forumda biri vardi gecen yil bir haftada kazandım diyordu.İnsallah bizede o sans gelir sınav aninda ancak benim klasik sinav hazirligim hic yok
-
@zenginmemur kimmis o 1 haftada kazandım diyen yaa? sasırdımmm...
-
@zenginmemur inşallah hocam. Olmadı kpss den sonra 10 gün çalışabildiğimiz kadar çalışacaz artık
-
arkadaşlar bunda güncelleme yapınca ayrı bı aday no gelmiyor dimi guydaki gibi?