11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@zenginmemur neden olduğuna dair bir bilgim yok dostum , iletiler mi gözükmüyor mesajlar mı
-
Arkadaşlar bir kisinin mesajini goremiyorum bu n3den olur
-
@zenginmemur hocam yanlışlıkla bloklamissindir ayarlardan blokladigin kişilere bak orda varsa kaldir
-
@Aslan-Reyiz
erdal ünsal'ın miro-makro pdf'i elinizde var mı hocam? -
@r4ntisi hocam bilmiyorum ayarlarda göremdeim
-
@can-mavi dostum hicbirsey göremiyorum senin sadece nickine tikladigim mi ordan göruyorum
-
@can-mavi ben sana anlatayım kardeşim neden alamadığını. Şimdi test olsa dediğin gibi eyvallah. Ama şimdi sana o kadar cok zaman vermiş sen gidip 3 cümle yazarsan soru doğru olsa bile alamazsın çok puan. Yapman gereken 3 lü açmazı anlatırken mesela bağımsız para pol nedir para kurulu nedir. Para politikası nedin ne olursa ne olur. Örneklerle bunu desteklemen. Bunu yaparken de yazım bütünün olmalı. Yazım kurallarına uyman gerekli. Şahsi kanaatim bu yönde. Bir konuyu açıklarken o konu ile ilgili her şeye değinmeni istiyorlar.
-
@minsipo farkındayım dostum , sadece sınavın zorlugunun sorulardan değil de beklenen cevaplardan kaynaklandığını açıklamaya çalıştım , işin açıkçası olmasi gereken de o
-
Vergi hukuku ve tvs 'de bu yıl yapılan değişiklikler ile ilgili elinde döküman olan var mı??
-
Muhasebe de bu hesap isimleri nasıl oluyor hepsini tam yazmak mı gerekli, mesela çok kullanılmayan uzun isimli hesaplar var. yada 7b hesapları falan ezbere bilmiyorum nasıl olacak o kısım açıklarsanız sevinirim.
-
@ua1905
7b sorulmaz hocam bence. ayrıca,örneğin; DÖNEM KÂRININ PEŞİN ÖDENEN VERGİ VE DİĞER YÜKÜMLÜLÜKLERİ yerine 'dönem karının peşin ödenen vergileri' yazmak yeterli olur heralde gerçi bu çok sık kullanılan bir hesap ama.. ya da ÖZEL KESİM TAHVİL, SENET VE BONOLARI yerine 'özel kesim senetleri' yazmak da yeterli olabilir -
@otuzyılsavaşı yani o anda gelmeyebilir tam insanın aklına tam olarak. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur. Çünkü geçen bir monografi çözdüm 7b hesapları vardı kafama takıldı
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@Aslan-Reyiz
erdal ünsal'ın miro-makro pdf'i elinizde var mı hocam?Maalesef hocam.
-
@r4ntisi nasıl kaldırıyoruz bloku?
-
Başvuru sayısı kaç oldu arkadaşlar?
-
@zenginmemur hocam yazısını gormediğin kişinin nickine gir orda sağ tarafta menü çubuğu var oraya tıkla orada block ya da unblock yazar eğer unblock yazıyorsa kişi blokludur onu block a çevir
-
Başvuru durumu ne oldu arkadaşlar şu sınavın gelip gelmeyeceği kesinleşsin de ona göre çalışmaya hız verelim
-
80.5 le başvurmak konusunda kararsızım klasik üsülde hiç çalışmadım iktisatla maliyede az çok karalarım ama muhasebede dökülürüm diye tahmin ediyorum hep monografimi soruluyor??sınav cidden zor bi sınavmı ?
-
@balans-etkisi hocam basvurursanız sayet basvuru numarasını paylaasabılırmısınız
-
@r4ntisi kardesim yaptim sayende cok sagol bnde ayni durumdayim 80in biraz ustuyle kapatirsa sansim var ancak klasik sinavda hicbir sey yapamam.Dguy ve guy test olunca test mantigindan kopamiyorum.