11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@can-mavi Dediginiz gibi olursa 80 taban puanla kapatir.
-
@gmsmustafa mümkün , olabildiğince düşecektir puan
-
Vmy sinavina niye israrla zor diyosunuz arkadaslar ? Bu Sinav oldukca kolay bir sinav. Önyargi ile girmeyin sinava
-
@shady1 kişiden kişiye tabiki değişir ancak 11 ve 12 ağustosta yapılan diğer sınavlardan zor , yukarıda da bundan bahsettim .. Ayrıca gayet kolay demek de biraz afaki olmuş , ornegin her sene olduğu gibi geçen sene de mülakata 600 kişi kalması gerekirken 330 kişi filan kalmıştı
-
@can-mavi diğerleri barajı geçmemişti
-
@can-mavi hatta mülakata kalan 330 civarı kişiden 150 civarı kişi mülakatı geçti
-
@can-mavi 2500 dolmayacak gibi hocam eğer öyle olursa 80 üzeri başvuran herkes girer
-
@r4ntisi aynen öyle olacak gibi benim aklım mülakat sayısına gitti , 80 taban puanı görecek gibi
-
@can-mavi sinav kpss den 80 alan biri icin ve biraz klasik sinava yinelik calisana oldukca kolay bir sinav.
Sinavi- mülakati gecen sayisinin az olmasi, genelde dogru olmakla beraber, vmy sinavi icin sinavin zorlugunu bence göstermez. Kurum puan vermiyor desemiz anlarim. Puanlari kıt ancak sinav zor değil. -
@shady1 sınavın zorluk derecesi sadece sorulan sorular değildir , vmy sınavını zor yapan sorudan beklenen cevaplardır, ayrıca son 4 yılın sınavlarını kontrol edersen göreceksin ki mülakata kalan kişi sayısı kalması gereken kişi sayısından çok çok az , ve mülakatı geçen sayısı da alım sayısından çok çok az ..
-
Geçmiş yıl sorularına bakın hepsi kolay ve o sorular test sınavında çıksa çoğu kişi full yapar , ancak vdk nin beklediği cevaplar bu sınavı zor yapıyor
-
@can-mavi bu kurum sorularına ne cevap bekliyo onu anlamiyorum ben de. Son sinavda mesela zamanasimini kesen veya durduran sebepleri soruyodu yani bunlar kanunda yaziyor . Orada yazan seyi yazinca puan da vermiyo ne yapalim uyduralim mi ? yani ne bekliyolar anlamak imkansiz. Iktisatta gsmh hesap yöntemleri nedir diyo bunlar da bellidir, Temel iktisat goren herkes bilir .
O yuzden Kurumda sorun var bence. -
@shady1 ayrica ben olsam sayistaya girerim vmy de ne isim var. Gerci sayistay sinavi da bu sene tam bir skandal oldu , olmaya da devam ediyor orasi ayri.
-
@shady1 orası aşikar , kurum cevapları kpss mantığına göre istemiyor , ornegin bir sınavda uçlu açmaz çıkmıştı , üçgeni bildiğin takdirde her test sorusunu yaparsın ama o soruya üçgeni çizip 3 cümle yazdık ve puan alamadık
-
@shady1 ben girmeyecegim sayıştay a , bundan önce kaymakamlıktan Hakimlik ten elendim birkaç defa , sayıştay mülakatı da bunlardan aşağı kalır yani yok , bu sebeple vmy ye girmeye karar kıldım
-
@can-mavi size ve herkese başarılar dilerim
-
@shady1 teşekkür ederim
-
@can-mavi, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 ben girmeyecegim sayıştay a , bundan önce kaymakamlıktan Hakimlik ten elendim birkaç defa , sayıştay mülakatı da bunlardan aşağı kalır yani yok , bu sebeple vmy ye girmeye karar kıldım
Hayırlısı olsun üstad
-
@aslan-reyiz sağolasın kardeşim
-
@can-mavi dostum senin mesajlar bnde gozukmuyo