11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@johnash bir ilginc olay daha var kpssden kolay diyenide duydum
-
Arkadaşlar 2 referans şart mı ben 1 tane yazdım diğerine - koydum
-
@zenginmemur bu tarz söylemleri kimin söylediğine bakarak değerlendirmek lazım eğer bunu söyleyen kişi en 6 ay düzenli sistemli sağlam kaynaklardan çalışmışsa bu söylem aslında çok anormal değil diğer türlü bizimle dalga geçmiş olur şu da bir gerçek ki vmy sayıştay hakimlik kaymakamlık gibi sınavlara en 6 ay çalışmak gerek ben sınava 1.5-2 ay kala bu sınavlara çalışıp da kazananı pek görmedim
-
@johnash iyi bir temel varsa 2 aya her şey mümkün aslında.
-
Basvuru formundaki referansa kimi yazmalıyiz 2 kisi sart mi arkadaslar?Birde yazdiğimiz kisiye haber verelim mi simdiden yardımcı olurmusunuz?
-
@zenginmemur bende 1 kişi yazdım ikinci kimi yazacağım bilemiyorum:) üni hocası yazsam nereden tanıyacak hoca bizi mezun olalı olmuş bilmem kaç yıl:) bulamazsam birisi boş kalacak ref kısmının
-
Başvuru sırası ne durumda arkadaşlar
-
@yasaklı hocam yazdiginiz kisiye soyledinizmi peki
-
Sayıştay ile ayni güne denk geldiği için sayistaya girmeyecegim , büyük ihtimal dguy ile vmy ye girecek kişilerin büyük bir çoğunluğu da aynı kişiler olur , bakalım mülakatlar nasıl olacak
-
@can-mavi hocam senide sayıştaydan vazgeçirdiyse bu durum sayıştaya kimler girecek asıl orası enterasan
-
@maxmin valla dostum sayıştay i kazanırım kazanmasına ama 45 kisi korkutuyor beni , bundan önce kaymakamlık hakimlik vs den elendim bundan da elenirim diye cekindim açıkçası , vmy sınavı zor , kazanma ihtimalim çok daha düşük ama kazanirsam mülakat aşamasında belki diyorum
-
@zenginmemur hayır acelesi yok mülakat zamanı arar söylerim hala ikinci kişiyi düşünüyorum ben. bu kpss süreci sağolsun cidden çevremizde adam kalmamış evde ders çalışmaktan. beni anlatacak ikinci bi kişi bulamadım ya la
-
@yasaklı evet kardesim maalesef hepimiz ayni durumdayız.
-
Monografi sorularında matematiksel bir hata bütün soruyu puanlama olarak ortadan kaldırıyor mu ?
-
@hamidiye hayir hocam oyle olsa kimse muhasebeyi gecmez bence:)
-
Arkadaşlar acil cevap verirseniz çok sevinirim. Geçen yıl mezun oldum normal tecil yaptırdım 2 sene. Tecil yapan kurum a ne yazacağız ?
-
@noyanna eyvallah hocam
-
Başvuru no 1467
-
@can-mavi yeni mi başvurdun hocam eğer öyleyse sayı az gibi
-
@r4ntisi evet yarım saat önce başvurdum , sayı bence de az , bu tarihlerde diğer sınavların olmasi ve vmy nin hepsinden zor olmasi etkili olmuş anlaşılan , şu 3 günde en fazla 300 kisi daha başvurur , tahminime göre de 80.5 ile 81.5 arasında biryerlerde kapanır