11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Dostlar sınava sadece başvuru formu ve özgeçmişimizi götüreceğiz dimi ? ilanda göremedim ama bunların dışında birşey istemezler sanırım ?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@goodwill başka kurumlara atananlar da mı başvursun napsın hocam ? Çalışıp hakeden geçsin tabi kurum sınavını
Üstat niye başvurmuyorsun , bak şimdi oldu mu bu yaptığın ne kadar ayip başvur da girmezsen girme sonra arkadaslar 80le kapatti diye kızıyor -
@goodwill bence arkadaşın demek istediğini yanlış anladınız arkadaşlar. düşük puan almış(80) haketmiyor bu sınavı tarzı bir şey kastetmedi arkadaş sadece dediği yada benim anladığım şu ben 87-88 hatta daha fazlasıyla bu sınava gireceğim 80 puanlı arkadaş da girecek ikimiz yazılıyı gececeğiz ancak ben mülakatta eleneceğim bu 80 puanla sınava zorla girmeye hak kazanan adam alınacak(torpille) bu da benim kanıma dokunacak ve haksız da sayılmaz aslında bu söylediğinde arkadaş...şunu da belirteyim adam yazılı sınavı geçiyorsa mülakatı da geçmeyi haketmiştir demeyiniz lütfen nitekim bütün kağıtları aynı kişi okumayacak test usulü de değil sınav kimi yüksek verir kimi düşük puan bilemeyiz.
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Dostlar sınava sadece başvuru formu ve özgeçmişimizi götüreceğiz dimi ? ilanda göremedim ama bunların dışında birşey istemezler sanırım ?
Bir de kimlik
-
@goodwill yap bi kitap kaynak paylasimida en azından kpssde bizde ilk 300de olalim
-
Şu 85 ten aşağı kapatmaz diyenler neredeler bi gelseler az eğlensek cidden.
-
@shady1 birde stok sanırım ehehe
-
@yasaklı su sınavi test usulune cevirmek xok mu zor baskı falan yapsak biliyorum cok zor ama klasik sınavda insana bildigini bile yaptirmiyo.Hepimiz demezmiyiz mülakatta cevapların cok önemi yok.Öyleyse bn simdi gecen yil vmy sorusu olan piyasa basarisizlilarinin hepsini biliyorum ama yazilida eminim tam puan alamam.Komisyon esnek davransa bile bir cümleye kac puan verirki?
-
@yasaklı tesekkur ediyorm arkadasm allah razi olsun tercume oldun bana.
-
@yasaklı her 80le girip yaziliyi kazanan mülakatta geçen torpilli mi ? Şu torpil işini aşalım artık her başlıkta aynı muhabbet oluyor; hakkıyla kazanan bir çok insan var her giren torpilli değil.
-
Dikkatini çekerim senin sıralaman 14 ay önce 300 idi 80 puan alanın sıralaması da aynı şekilde 14 ay önce gerideydi.Bu 14 aylık sürede farkı kapatmadığına nasıl eminsin? Dipnot geçeyim benim de sıralamam iyi fakat bu sınavı geçip sözlüye kalan adam varsa(puanı benden düşük olan) saygı duyarım.
-
@shady1 haklısın sayın basdenetçim başvuru yapmalı tüm kazananlar :d
-
@genclerbirlikli dostum herkes öyle demedim sadece arkadaşın anlatmak istediğini söyledim yanlış anlaşılma olduğunu düşünerek ayrıca gözümüzün önündeki gerçekleri arka plana atamayız. tekrar söylüyorum elbette 80 puanlı herkes torpilli demiyorum ama 88 puanlı bu sınavı başarı ile geçmiş güzel de bi mülakat geçirmiş eli ayağı düzgün birisini eleyip 80 puanlı sıralamada alakasız bi yerde bulunan bir adayın vmy olması sence hoş bir şey mi? bakın tekrar söyleyeyim efenim herkes için demiyorum tabiki o zaman şartlarında 80 puan alıp şimdi 95 puan olmuş çok çalışmış arkadaşlar elbet var bunları tenzih ederek söylüyorum. birde şu örneği vereyim öğretmenlik alımında mülakat yapıldı ve nerdeyse tüm adaylara kpss puanına yakın bir puan verildi demem o ki sınavda 88 puan alan bir arkadaşı elemek bu kadar kolay olmamalı
-
@yasaklı ben arkadaslarin stresli olduğunu oyuzden bu sekilde davrandiklarini düsunerek cvpp vermek istemiyorm ama tum anlattiginin altina imzamida atiyorm.herkes icin hayirlisi olsun hakeden kazansin adil bir yariş olsun.
-
@yasaklı hocam dediğin tabi hoş bir şey ama diyelim 90 puanlı ve 80 puanlı iki aday geçti sınavı, ikisinin de eli yüzü düzgün bilgililer. Neyse mülakata bi gelindi 90 alan adam ego ve hırs küpü, denetime gidince ali kıran baş kesen olacak küçük dünyaları ben yarattım havasında gezecek, diğer aday ise daha ılımlı kami hizmeti yapacağının bilincinde. Bu durumda sen hangisini alırsın ? Tamam alan bilgisi önemli ancak iş sadece bununla bitmiyor; kişilik ve karakter de önemli oluyor. Şimdi diyeceksin ki ee tüm bunları komisyon nasıl anlayacak ? Bildiğim kadarıyla ev ziyareti de oluyor ayrıca uzun bir mülakat. Eminim yüksek oranda haklı çıkıyorlardir.
Her zaman dediğim şeyi bir kez daha söylemek istiyorum, tamam torpille girenler var ama her giren torpilli değil, hakkıyla kazanan giren bir çok insan var.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@shady1 haklısın sayın basdenetçim başvuru yapmalı tüm kazananlar :d
Saygilar başkontrolörüm
-
@goodwill aslında o arkadaşların hepsinin tuzu kuru bakma sen ama bu konu hakkında çok yazıldı çizildi o yüzden rahatsız oluyorlar haklı olarak:)
-
@genclerbirlikli kesinlikle öyle 80 puan üstü almış herkes benim gözümde teknik olarak bu işi yapabilecek donanıma sahip arkadaşlardır. mülakatları hakkında çok bilgim yok ama dediğin gibi uzunca adayı tanımaya yönelik bir mülakat olursa elbet seçici olacaktır.
-
@yasaklı bu acidan bakmamistim
-
@goodwill kaynakları vercektin dostum bekliyorum