Memurlar.com vs tercihini yap
-
@möözun şu an göğsümüz kabardı hocam giresun fındığı dünyaca ünlü bir fındık türü, muhatapları iyi biliyor. ABD tarafından incelenen ve yetiştirilmeye çalışılan bir tür.
-
@isildur, içinde söyledi: Memurlar.com vs tercihini yap
Memurlar. net biraz tehlikeli bir site. Orada yaptığınız yorumlara falan dikkat edin benden söylemesi. Kritik bir mülakata girecek olan bütün arkadaşlarıma o site üzerinden siyasi sorular yönelten bir profil vardı mesela. Ayrıca saçma sapan anketler yapıyorlar bu aralar...
@Antimülakat şu mesaja cevap vermiştim.
-
@antimülakat cevap verdiği arkadaş memurlar nete siyasi şeyler yazmayın takip ediliyor demişti
-
Tercihini yap sitesinin android ve ios uygulamasi da olsa daha iyi olur
-
Sonradan buldum yazılan yorumu tamamdır dostlar.
-
memurlar .com değil memurlar .net
-
@soulofnight o şekilde yazdığınızda da net olana bağlanıyor. Uzanti alınarak oraya bağlanmış durumda.
-
@antimülakat hmm doğrudur hocam:)
-
memurlarnet diye site mi var yav? 2012 den berisi orasını öğretmenler.net olarak anıyorum ben
-
@çinkoçaydanlık Gördüm dostum senin yazından sonra baktım bi. Yalnız yeni nesil tanımıyor bizi orada onu farkettim. Yaşlandık galiba biraz.
-
@paretowilfredo
Evet aynen dediğim gibi ün yapmış şahıs demişler.:))
Aman hocam yaşlandık ama bizim nesil ,sizin orda olduğunuz zamanlar forumun güzel zamanlarıymış. Bu yeni nesil orda şu an yazanlar,öyle bir dil kullanıyorlar ki,ben anlamakta zorlanıyorum. Kafalarına sözlük fırlatasım geliyor :))) -
@çinkoçaydanlık :)) Hakikaten güzel günlerdi dostum ama inşallah burada daha da güzellerini yaşıyoruz ve yaşayacağız hep birlikte inşallah. Sizi en kısa zamanda hakime göreceğiz örneğin tez zamanda.
-
Bu başlığı yeni farkettim. Açan arkadaşa teşekkürler. Tercihiniyap.bnet elbette memurlar. net kadar profesyonel değil ama onlardan daha kaliteli ve üretken iş yapmaya gayret ediyor. KPSS ve YKS alanında memurlarda bulunmayacak detaylar yer alıyor. Bir de burası bizim samimi olduğumuz kahve, çay ocağı gibi. Diğerleri Starbucks olsa ne olur? Valla emeklerini inşallah zayi olmaz. Her derdimize koşuyor bu adamlar.
-
Orasi artik salt haber sitesi bence,forumu da canlı degil. Benim tek üye oldugum ve yazdigim yer burasi
-
@sbf1983 hocam bende oradan buraya geçenlerdenim. Politika olarak İİBF'liyi yok sayan anlayışlarına çok kıl oluyordum. Bir çok konu mail dahi attım, haber yapmaları için. Hiç umurlarinda olmadı. Belki Öğretmenler kadar bizim de orada hakkımız var ama bu görülmedi. Burada daha biz söylemeden haber yapılan konular oluyor. Belki en çokta bu kısmı bizi ilgilendiriyor.
-
Belki kabaca olacak ama orası bize kifayet etmez. Canlılık yok, paylaşım yok, sürekli trol var ve ayrıca mühendis-öğretmen-polis gibi bizden farklı alanların yeri orası.
-
@smithayran hocam aslında 6-7 sene öncesine kadar oradaki forumda en hareketli kısım a kadro bölümüydü. İİBF ve SBF mezunları cirit atıyordu. Tabi kadrolarda şimdikine göre kıyaslanmayacak kadar çoktu. Memurlar resmen kendi yapmadıklarıyla İİBF sorunlarını dile getirmedi. Küstürdü bizleri. O yüzden forum bomboş. Yıllarca büyütülen forum bir anda bitme noktasına geldi.
-
@sınavsayar dogrudur hocam.
-
@sınavsayar Hocam gerçekten şuan bitik durumda. Ama şükür ki tercihini yap bizim millet bahçemiz gibi her türlü başlığa sahip ve bol muhabbet var.
-
Malumlar net i hiç takip etmiyorum forumunu zaten bilmem ama haber sitesine dahi girmiyorum neden çünkü girmeden de kimlerle ilgili nasıl haberler yapıldığını biliyorum o halde bakmama gerek var mı yok! Onlar bize sırtını dönerek zamanında kendi tercihlerini yapmışlar biz de bunun gereğini yapıyoruz. İİBF/SBF mezununu yok sayan kim olursa tavrımız nettir.