A Kadro Maaşları / Kariyer Meslek Maaşları / A Grubu Maaşları
-
@abd94 Merkez Bankası sonuçta. elinde zibilyon adet para olduğu için olabilir hocam:)
-
@soulofnight 30 a ermeden denemek lazım oyleyse
-
Maliye Uzman Yardımcısı, İçişleri Uzman Yardımcısı, Vergi Müfetttiş yardımcısı, GTB, SGK Müfettiş Yardımcısı gibi kariyer uzmanlıklar ve müfettişlikler için yeni başlayan birisi 4,531 TL almaktadır!
-
@soulofnight hocam para basarken yayan paraları veriyorlardır
-
@fc-real-gdp yanan diyecektim. @aliveli hocam düzeltmeyi bunun için istiyoruz.
-
@harmenihas tesekkurler hocam cok iyi aciklamissiniz
-
@teklif-eğrisi üniversite nın lojmanları da mı oluyor ilk defa duydum
-
GUY ile SGKDY aynı maaşımı alıyor
-
@enki 3 aşağı 5 yukarı aynı maaşı alıyor hocam. Hatta şunları da ilave edelim: Mali Hizmetler, Defterdarlık Uzman Yardımcısı, Gümrük Ticaret Denetmen Yardımcıları, İl Planlama Uzman Yardımcıları VS.
-
@sasvesas her universitenin olmamakla beraber.
-
Acaba bu ptt nin uzman yardimcilari ne kadar alacak bilgisi olan var mi?
-
üst kurullar hakkında bilgisi olan var mı? mesela spk, bddk uzman yrd. veya yeminli murakıp yardımcıları fln ne kadar alıyorlardır acaba?
-
@brifing devlet gelir uzman yardımcısı ile aynı maaşı alıyorlar 666 sayılı khk ile üst kurul uzmanlıklarının da içine ettiler.
-
@RootofAllEvil
Muy ile de aynı maaşı alıyorlar.kültür uzm.y.ile de aynı maaşı alıyorlar vs vs..ne demek yahu dguy ile de..önce sinavina gir kazan öyle konuş.sen guydun heralde ve dguya girecek puanin da yoktu faliba..sayistay basligindaki ve diger bazi basliklarsaki iletilerinden SORUNLU birisi oldugun belli oluyor zaten..neyse..
Ust kurul uzmanlarinin fazla almasi taraftariyim.o ayrı bir konu..
Ilk defa boyle bir ileti yaziyorum.lanet olsun.. -
@otuzyılsavaşı ne diyorsun sen ya küfür mü ettik hakaret mi ettik sana ne benim guy olmamdan dguy için yeterli puanım olmamasından?
Hayret bir şey ya ayrıca o sorunlu da sensin -
Tatlı tatlı hayaller kurmaya devam edin mülakatlardan elenip buralarda ağladığınız zaman göreceğim sizleri
-
@harmenihas MHUY ile ilgili verdiğiniz bilgi yanlış hocam , Merkez Mhuy olanlar şu an 3909 TL taşradaki Mhuy lar ise GUY dan 20-30 TL eksik almaktadır. Sosyal Denge Tazminatını sadece Belediyelerde görev yapanlar alır o da her belediyenin verdiği bir şey değildir ve her sene verilmez yapılan sözleşmeye bağlıdır . Üniversitede çalışan bazı Mhuy lar ise döner sermayeye sahip bir üniversitede görev yapıyorsa döner sermayeden pay alır . Hepsi YDS den 70 puan almak + Tez hazırlamak zorundadır .
-
@iibfli_keynes Yardımcılıktan Uzmanlığa geçmek için .
-
belediyede çalışan 2 yıllık mhuy arkadaşla tanıştım. 6000 tl alıyorum dedi. arkadaşlar şaka mı bu? her belediye bu şekilde ödeme mi yapıyor?
-
https:// memurunyeri. com /memur/ucret/17090-kariyer-meslek-merkez-personelinin-zamli-net-maaslari-ve-14-gunluk-maas-farki.html
Buradan merkez kariyer uzmanlarının maaşlarını görebilirsiniz dguy da olsa spk uzman yrd da olsa aynı maaşı alıyorlar.