Tezsiz Yüksek Lisans İle İlgili Bilgilendirme 2018
-
Arkadaşlar tezsiz yüksek lisans için ayrı bir başlık göremedim.2018/2019 güz bahar döneminde yapılacak olan tezsiz yüksek lisans için bu başlık altında toplanalım.
-
bu başlıkta toplanalım ; kafamıza ve cebimize uygun (benim için bölüm ya da üniversite hiç fark etmiyor) bir yüksek lisans yapalm .)
-
@furkanbey aynen hocam maksat o zaten.Duyduklarımızı araştırdıklarımızı kafamıza ve cebimize uygun şekilde paylaşırız artık burada.
-
Arkadaslar ben Karabük Üniye başvurdum şu an tek o açıktı ucuz sayılabilecek ama hiç karabuke gidesim de yok açıkçası :)) 4500 tl. Onun yerine istanbulda nisantasi vb. Üniversitelerdeki durumu arastirip istanbulda yapmak daha mantikli gelirse onları degerlendirecegim.
-
Dönemlik 4 bin ve üzeri görünüyor devlet yl tezsiz.
-
@antimülakat geçen yıl bilecik’te, seyh edebali üniversitesi 1250₺ idi , dönemlik. kırıkkale de bu civarlarda.
-
@furkanbey bugün kirklareliyi gördüm ben de daha ucuzu olmaz sanırım. İşletme gelir değil mi hocam 250 kişiden 2.70 e ?
-
Kırıkkale universitesi-1500 lira donemlik
-
Çok ucuzmus gerçekten. Bu fiyatlara üniversite bulmak zor
-
@ceks74 En ucuzu istisnasız SDÜ
-
Tecilin devami için her dönem para yatiriyo musunuz arkadaşlar ?
-
@nişancı kimi üniversite 1 sene hiçbir işlem yapmıyoruz dedi kimisi her dönem kontrol ediyoruz dedi okuldan okula değişiyor herhalde.
-
Kirikkale uni basvuru yapabildnz mi
-
Dostlar her tezssiz yl uzaktan eğitim oluyor mu ?
-
Ales puanı çok etki ediyor mu tezsiz için 64.3 puanım var
-
İstanbulda uygun fiyatli bulan var mi?
-
@thorstein-veblen hayır hocam örgün öğretim de mevcut.
-
@rootofallevil hocam tezsiz yüksek lisans için ALES puanı çok önemli değil. Hatta istemiyorlar diye biliyorum.
-
@ceks74 kesinlikle gelir. tek dezavantaj tarihler. öncesinde başka üniversitelerden alım olupta yüksek puanlıların oraya başvurması .)
-
@rootofallevil kimi üniversitelerde az da olsa fark ediyor. ben mesela geçen yıl osmangazide nasıl olsa tezsize başvuruyorum diye ne ales puanımı ne de yds puanımı yazdım. halbuki yazsam onların da yüzde 10’u alarak total hesaplanıyormuş.