İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
Konuyu uzatmayacagim. Yatın! Bayram namazı yine kaçacak. Zaten kendine özgü kuralları olan ve gözlerin sağa sola kaydığı bir namaz. Hep bu geç kalmalar yüzünden öğrenemiyoruz
-
İyi bayramlar. Çok güzel bir aileyiz
-
Hayırlı bayramlar canım büyük ailem.. Hepinize mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum
-
Dostlar iyi bayramlar.
-
@möözun teşekkürler sana da iyi bayramlar kardeşim
-
O zaman bu güzel ailenin bayramını ben de şu şekilde kutlayayım. İyi bayramlar
-
@antimülakat, içinde söyledi: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
Konuyu uzatmayacagim. Yatın! Bayram namazı yine kaçacak. Zaten kendine özgü kuralları olan ve gözlerin sağa sola kaydığı bir namaz. Hep bu geç kalmalar yüzünden öğrenemiyoruz
Sabah gitmeden şuna bi göz atın bi sefer, artık olduğu kadar :))) Allah kabul etsin şimdiden namazlarınızı
-
İyi bayramlar dostlar.
-
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar,nice mutlu bayramlar görmemiz dileğiyle.
-
Herkese iyi bayramlar, atanıp nice bayramları hep beraber görmek dileğiyile
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı bayramlarınız olsun inşallah
-
Iyi bayramlar issiz son bayram olmasi umidiyle
-
Hatırlanmak güzel şey doğrusu teşekkür ederim senin de bayramın kutlu olsun @shady1
-
Iyi bayramlar caanım TY ailesi Sevgiyle kalın
"Gel sevelim sevileni seveni
Sevgisiz suratlar gülmüyor canım"
https://youtu.be/RaCX99JnrKk -
@shady1 shady'cım shady'cım shady'cım benim çikolatamı ayırmayı unutma, elimi öp vereyim çikolatanı dersen pişman olursun :):):):):):)
-
Ramazan bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.Allah dualarınızı kabul işlediğiniz hayırlarınızı kabul buyursun.
-
@accosator, içinde söyledi: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
@shady1 shady'cım shady'cım shady'cım benim çikolatamı ayırmayı unutma, elimi öp vereyim çikolatanı dersen pişman olursun :):):):):):)
tamam ayırdım senin çikolatayi, gel bekliyom
-
@shady1 oy oy oy hiç küs kalamazmış da Accos'a çikolatasını da ayırırmış :):):) Benim çikolatamı kimse yemesin haaaa
-
Yalnız ben Genç 'ten şüpheleniyorum, anti kuntin edip benim çikolataları midesine indirebilir, ben gencim yakarım ne de olsa diyebilir. Sakın haa Genç sakın:):):):)
-
Hayırlı bayramlar değerli cemaat