İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
Dostlar hepinize merhaba.
Koşturmacalı bir Ramazan'ın ardından bayrama eriştik hep birlikte.
Zor dönemden geçiyoruz hep birlikte. İlanların kıt olduğu, çoğu dostumuzun işsiz girdiği bir bayram daha oldu malesef. Bir çok müjdeli haber verebilmekle birlikte, asıl beklediğimiz ilanları henüz net bir şekilde müjdeleyemedik. İnşallah bayram sonrasına nasip olur bu da dostlar.
O veya bu şekilde hepimizin hayatında zorluklar var. Bizi bunaltan çok farklı gerekçelerimiz var. Ama unutmayın ki Hak kimseye taşıyabileceğinden fazlasını yüklemez. Ondandır ki sarsılsak da, devrilsek de zaman zaman yıkılmıyor ya da yeniden ayağa kalkmayı biliyoruz.
Herkesin bolca umutsuzluklar ürettiği ve karşısındakine de yansıttığı bir zamandayız. Malesef kabul edilmiş bir çaresizlik içinde debeleniyor çoğumuz. Halbuki dostlar yaşıyoruz. O veya bu şekilde yeni imkanların habercisi bu. Sağlıği yerinde olanlar için özellikle. Vazgeçmek için erken değil mi? Ve asıl vazgeçince bitmez mi kavganız? Yenilgi vazgeçmekle başlar dostlar her şeyden önce.
Ondandır ki UMUTlu olun. Umut kesmek size emeğinizin karşılığını vaad eden Hak'tan yüz çevirmek değil midir? Tevekkülden vazgeçmek bir noktada bu vaadi yok saymak değil midir? Ve topluma ve bireylere bunca umutsuzluk pompalayan bu sistem, bilin ki sizi vazgeçirmek için var. Çünkü siz vazgeçerseniz, hak etmeyen bir kişiye yer açılacak demektir.
O nedenle umutlu olmaktan, hakkınızı aramaktan, mücadele etmekten ve UMUT etmekten asla vazgeçmeyin.
İnşallah bu bayram işsiz geçirdiğiniz ya da başka bir derdiniz var ise o dert ile geçirdiğiniz son bayramınız olsun.
Allah hepinizin gönlüne göre versin dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun hepinizin.
Herkese mutlu ve umutlu bayramlar dostlar.
-
Ramazan bayramımız mübarek olsun arkadaşlar. Bu kez rolleri değişmiş olarak çocukluk heyecanımızı taşıdığı günlere doğru inşallah.
-
İyi bayramlar üstad @paretowilfredo ve büyük tercihiniyap ailesi
-
İyi bayramlar. Bir sonraki bayram atanmış olmak dileğiyle tercihini yap ailesi
-
Hepinizin bayramları coşkuyla kutlayacağınız günlerin en yakın zamanda sizleri bulmasını Cenab-ı Allah'tan dileriz. Bayramınızı kutlayarak, ailenize selamlarımızı iletiriz dostlar.
-
İşsiz geçen son bayramımız olması dileğiyle herkesin bayramı mübarek olsun:)
-
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. işsiz geçirilen son bayram olsun insallah
-
@gonzaloluca ayni anda ayni seyi mi düşündük
-
Herkese İyi Bayramlar. İşsiz geçirdiğimiz son bayram olsun inşallah
-
@shady1 forumun %90'ı aynı şeyleri düşünüyor hocam
-
Inşallah tüm temennileriniz karşılığını bulacaktır dostlar. Yeter ki dilediğiniz şeyler için mücadele etmekten yılmayın. Siz sırt dönmedikçe düşlerinize onlar sizi terk etmeyecektir inanın bana. Çünkü siz izin vermedikçe kimse sizden düşünüzü alamaz. İnsan mezarda yatarken bile yaşama umudu taşımalı. Hepinizin gönlünce olsun dostlar ve daha nice birlikte bu meclisimizde bayramlarımız olsun.
Umut demişken o kadar bu da bayram şarkımız olsun.
...
-
Herkese ailesiyle birlikte güzel bir bayram dilerim,ailemden ayrı geçireceğim ilk bayram,ben de bunun son olmasını dilerim.. İyi bayramlar.
-
Günlerini çalışma masalarinda - kütüphanelerde ders çalışmakla geçiren bu yola yillarini veren bilge insanlara , saygi değer kpss A emekçilerine, müfettişlik-denetçilik hayallerinden vazgeçemeyenlere, kitaplardan ayrilamayanlara, kalemi kağıdı kutsal görenlere, ayni konuyu defalarca çalışmak zorunda kalan, ayni sinava defalarca giren arkadaşlarima, hep bir umutla atanmayi bekleyen dostlara, bayramları hep buruk bir sekilde ders calismakla geçirenlere, devlete hizmet için sabırsızlıkla bekleyenlere selam olsun , bayramlari kutlu olsun . Allah en kisa zamanda herkese emeklerinin karşiliğini almayi nasip etsin.
Forumdan @Baumol @luthor @Antimülakat @genclerbirlikli @aliveli @aliyar-bey @meçhulasker @1903bjk @accosator @sinek @poisson @Gök-Kız @sacred123 @22121121 @nonbisinidem @denetcii @oguzhan24 @iktisadii34 @steward @KeynesinRuhu nun ayrica bayrami kutlu olsun
-
İyi bayramlar tercihiniyap ailesi
-
@shady1 teşekkür ederim başmüfettişim senin de bayramını kutlarım tekrar
-
@shady1 vesilesiyle ben de herkese iyi bayramlar diliyorum.
İnşallah bir sonraki bayramda maaşımızın bir kısmını çocuklara harçlık olarak ayırmak nasip olur bize de
Tatlıyı fazla kaçırmayın siz yine de -
-
"Karamsarlık da umut gibi bulaşıcıdır. O yüzden bir insanın karamsar olması nadiren sadece kendi derdidir. Peki, insan neden karamsar olur? İlk aklıma gelen nedenlerinden birisi hayal kırıklığını tolere edecek ego gücüne sahip olamayışıdır. Bazıları için umuda kapılmak ve sonrasında hayal kırıklığına uğramak o kadar yıpratıcıdır ki, hayal kırıklığı riskine bulaşmamanın en sağlam yöntemi baştan hayallere kapılmamak olacaktır. Zaten o kız bana bakmaz, o sınavı kazanmam mümkün değil diye diye geçer ömür. İşin fenası bu durumlar bir tür kendini gerçekleştiren kehanet olarak da çalışabilir. “O kız bana bakmaz” diye hissettiğinde, o kız karşısında özgüvensiz veya kendisine ilgisiz birini görecek ve sonuç olarak da muhtemelen kendisine gerçekten de bakmayacaktır. Kazanılması mümkün olmadığı düşünülen o sınava da çalışmak için yeterince motivasyon bulmak mümkün olmaz, sonuç olarak da o sınav gerçekten kazanılamayabilir." (İlker Küçükparlak)
iyi bayramlar
-
Herkese sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar diliyorum. Kıymet bilelim dostlar. Zaman geçiyor.
-
İyi bayramlar dostlar, inşallah forumdaki herkesin hayallerinden uzak olduğu son bayram olur.