İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
Herkese sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum.
-
Herkese hayırlı, güzel bayramlar dostlar. Pek bir tatsız tuzsuz bu yıl, inşallah sonraki bayramlarımız daha güzel olsun. Bahtınız açık olsun hepinizin.
-
iyi bayramlar sevgili TY ailem hâlbuki 2020'nin ilk günleri ne kadar da güzeldi. Umarım artık yeni başlangıçlar olur hayatımızda şu illet hastalıktan da kurtulmuş oluruz. Sevdiklerimize sımsıkı sarılabileceğimiz bayramlara kavuşmak dileğiyle
-
:::::::::::::::::::::)
-
Bayram tadında bi bayram gecirmesek de yine bayramınız kutlu olsun dostlar. Gönlünüzdekine en tez zamanda erişmek dileğiyle
-
Geç oldu ama yazmak istedim . İyi bayramlar . Tadı tuzu yok bu bayramın. Ve sevdiğim bir akrabami kaybettim. Çok üzgünüm bu yüzden de . Her sene tekrarladığım duamı bu sene de tekrar etmek istiyorum . İnşallah son işsiz geçirdiğim bayram olur ..
-
@Cemre33 Allah rahmet eylesin dostum, başınız sağolsun, sizlere de sabırlar diliyorum.
Gelecek bayram da hayırlı, güzel bir iş sahibi olduğunuzun sevinciyle bayramlaşırız inşallah. -
@plansız teşekkür ederim üstad sağolun . Bu hastalıktan kaybetmistik, şakası yok bu işin dikkatli olalım . Tedbiri elden bırakmayalım. En kısa zamanda kurtuluruz İnşallah bu illetten.
-
@Cemre33 başınız sağolsun
-
@MiraKar sağolun ,teşekkürler .
-
Merhaba dostlar.
Yine, yeniden bu başlıktayız. Bir bayrama daha -çok ağız tadıyla olmasak da- eriştik. Geçtiğimiz iki bayram gibi bu bayramda da şartlar pandemi sebebiyle çok olumlu değil. Bununla birlikte işe giriş süreçlerine dair zorluklarımız daha da artmış, ekonomik açıdan zorluklar bir nebze daha kendisini hissettirmeye başlamış durumda. Ancak yine de bayram. Durumun olumsuzluğunun farkında da olsak yine de geleceğe umutla bakmamız gereken bir bayram. En azından bizler, bir şeylerin nasıl daha iyi hale getirileceği konusunda fikir sahibiyiz. Dilerim ki bir gün imkan sahibi de oluruz bunların değişmesi için. Kavgamız bitmiş değil. Belki de yeni başlıyor.
Elbette unutmamak gerek, pandemi başta olmak üzere çeşitli sebeplerle bu bayrama eksik giren, sevdiklerinden ayrı giren güzel dostlarımız var. Her birisine Allah'tan sabırlar diliyorum. Dilerim kendi ömürleri güzel olsun. Diğer yandan gurbetlik çekenlerimiz var, pandemiden dolayı ailelerinin yanında bayramı geçiremeyecek dostlarımız var. Onlara da gelecek bayramların vuslat ile gelmesini diliyorum.
Sonraki her bayramımızın bu bayramdan daha güzel, umutlu, aydınlık olması dileği ile dostlar.
Ramazan bayramınız mübarek olsun her birinizin. -
Bu sene ilanlar da oruç tuttu resmen, herkesin bayrami mubarek olsun
-
İyi bayramlar arkadaşlar bayramdan sonra bereketli ilanların gelmesi dileğiyle…
-
İyi bayramlar, umut her daim içinizde olsun, her şey olacağına varır, eski bayramların heyecanını hissetmeniz, hatırlamanız dileğiyle️
-
İyi bayramlar arkadaşlar gönülden inanıyorum ki bu sene o sene
Umutsuzluğa yeise yer yok can varsa umutta vardır -
Bayramın hepimize mutluluk ve huzur getirmesi umarım. Herkese iyi bayramlar !
-
iyi bayramlar. hmuyun zehir ettiği bir bayram yaşasamda umudumu kaybetmiyorum. Çalışmaya tam gaz devam.
-
Merhaba dostlar.
Burası evimiz, eski tadımız olmasa da geleneğimizi yineleyelim elbette. Hepinize iyi bayramlar diliyorum dostlar. Sonraki bayrama emeklerinizin karşılığını almış olarak girmeniz temennisi ile. -
Bayramınız mübarek olsun @pareto_wilfredo ve Tercihini Yap ailesi. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve barış dolu nice mutlu bayramlara. Bir sonraki bayram atanmış olmak dileğiyle dediğimiz son bayram olması dileğiyle.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
Merhaba dostlar.
Burası evimiz, eski tadımız olmasa da geleneğimizi yineleyelim elbette. Hepinize iyi bayramlar diliyorum dostlar. Sonraki bayrama emeklerinizin karşılığını almış olarak girmeniz temennisi ile.İyi bayramlar üstat, nice güzel bayramlara, sağlıkla ve sıhhat ile.