İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
-
Herkese iyi bayramlar
-
Hayırlı bayramlar arkadaşlar
-
Huzur ve mutluluk dolu nice bayramlara Bayramınız mübarek olsun
-
@shady1 hadi benim finallerim var da çalışcam sen niye ders çalışıyorsun basdenetcim :d
-
Sevdiklerimizle,sevenlerimizle birlikte geçireceğimiz huzur dolu,bereketli nice bayramlarımız olsun İnşallah ..
-
Bayramın neşesi, bereketi, birlikteliği hayatınız boyunca sizinle olması dileğiyle dostlar. Dileğimiz kafası rahata kavuşmuş dostlarımızın daha çok olduğu nice bayramlara kavuşmak. Hepinize sevgiler, bol muhabbetler ve huzurlu saatler diliyorum.
-
Herkese iyi bayramlar ️Bir daha ki Ramazan bayramını atanmış olarak karşılaşırız inşş
-
@genclerbirlikli kötü alışkanlıklar öyle hemen birakilmiyor üstat
-
Bir sonraki bayramı şuan ders çalışan ,emek veren ,hedefinden vazgeçmeyen tüm forum sakinlerimizle kutlamak dileğiyle Herkese mutlu bayramlarrr
-
Büyüsekte, hepimizin şarkısı... https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=rshTqpIoGto
Iyi bayramlar. -
@shady1 sınav basmufettisi olmak bunu gerektirir
-
@genclerbirlikli adam durmuyor durdurulamiyor :)) daha istisare edecegimiz seyler var @Shady1 ile
-
Herkese mutlu huzurlu bayramlar forumdaşlar
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
@shady1 sınav basmufettisi olmak bunu gerektirir
Saygılar sunarım efendim
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
@genclerbirlikli adam durmuyor durdurulamiyor :)) daha istisare edecegimiz seyler var @Shady1 ile
teveccühün üstat . Eski günlerdeki gibi oldu @genclerbirlikli ile senle muhabbet etmek . Çok memnun oldum
-
İyi bayramlar TY ailesi Sağlık huzur dolu bi bayram olsun hepimiz için
-
Yine bir bayram yine buralardayız. Bu platformda yaşadığım en güzel gecelerden birisi bir yılbaşı gecesini tüm TY yöneticileri olarak forumun içinde geçirmiştik. Allah bayramları, yeni yılları, güzel günleri yine, bu sefer daha da büyüyen ailemiz ile buralarda geçirmeyi nasip etsin. İyi bayramlar.
-
Hayırlı bayramlar "Bayramlar Bayram Olsun".
-
Mutlu olduğumuz mutlu ettiğimiz bayramlarımız olsun hayırlı bayramlar
-
Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar bir kaç gün de olsa bu can sıkıcı konulardan uzak kalıp aile ve sevdiklerinizle vakit geçirmek en iyisi. Gelecek ilanlar nasılsa gelecek üzerine çok fazla kafa yorup keyif kaçırmaya gerek yok.