2.000-3.000 TL Telefon Önerileri
-
Xaomi iyi diyen var. Çin malı ama özellikleri baya iyiymiş. Ucuz ve özelliği fazla olan bir telefon olarak dikkat çekiyor.
-
@busus hocam ben modelleri derinlemesine bilmiyorum çevremde kullanan 3 4 kişi var oldukça memnunlar o yüzden genel bir marka önerisi olarak sundum ben onu, fiyat performans açısından çok fazla beğenildiğini biliyorum.
-
"Samsung Galaxy Note 3" :))
4.5 yıldır kullanıyorum hocam.dört buçuk yıl!!!
sadece bataryasını değiştirdim..işi halledersem "Note 5" alırım belki yine Note 3 alırım :)) -
@antimülakat xiaomi ben de tavsiye ediyorum başarısının sebebi android işletim sisteminde optimizasyon sağlamayı başarabilmesi. Android telefonlar iphonedan farklı olarak iki sene sonra ciddi şekilde yavaşlıyor, kapanma ve ısınma yaşatıyor haliyle kullanıcı deneyimi düşüyor ancak xiaomi de bu süre daha uzun yani 3-4 sene idare eder. Diğer taraftan androidde varsayılan olarak gelen hangout, chrome vb uygulamalar şu an silinemiyor ama ilerde bunlar rekabet kurumu kararıyla diğer ülkelerde olduğu gibi silinebilir hale gelecek deniyor bakalım inşallah olur.
-
Ya apple kendisi açıkladı telefonu 1 yıldan sonra yavaşlatıyoruz diye sizlerde Android kasıyo diyorsunuz gülelim biraz
-
Xaomi serisi mı alan pişman olmaz. Bende serinin en düşük modeli mi4 var telefon akıyor param olsa direk bir üst modellerinden birini alırım.
-
Ben de Xiaomi mi a1 kullanıyorum bir ay kadar önce 1100 TL gibi bir fiyata aldim. Gayet memnunum.2000-3000 TL bütçe varsa ben de xiaominin üst sınıf telefonlarını önerebilirim.
-
Türkiye’de satılmıyor ama 3500 lira verebilirseniz google pixel 2 xl almanızı(amazondan) öneririm. Fotoğraf kalitesi piyasadaki tüm telefonları ezer geçer.(iphone x dahil)
-
Aslında 3 bin tl seviyesine çıkma imkanı varsa iphone 7 32 gb alınabilir. Yahut 6s 64 gb 2.500 tl düzeyinde en azından optimize telefonlar yavaşlamıyor, ios her türlü androidi döver.
-
@byteks1 hocam öyle ama güncelleme paketini yüklemezseniz yavaşlamaz. Diğer taraftan apple’ın yavaşlatılmış hali malesef androidin 2 yıllık halinden daha hızlı.
-
1.000 - 1.500 tl civarı bende öneri bekliyorum. Xiomi var mı bu civarda?
-
@antimülakat o fiyat aralığında Xiaomi mi a1 ve xioami redmi 5plus var hocam incelemenizi oneririm.
-
@bambamm tamam kardeşim teşekkür ederim. Bir göz atayım.
-
@aliveli android kasıyor olayı eskidendi. 512 mb, 1gb ramli Galaxy s3, s5 kullananların lafları onlar. Kuzenimde Iphone 7 plus var Benim s7 mi alıp fotoğraf vs çekiyor. Deneyin farkını görün.
Yoksa gidin 2 ay sonra 1 senesi dolup Apple tarafından kasten yavaşlatılacak olan Iphone x de alabilirsiniz. -
@byteks1 hocam androidin yazılımı gereği ne yaparsanız yapın yavaşlar isterseniz 8 gb ram olsun çaresi yok yavaşlar. Halihazırda iphone 6s kullanıyorum aldığım gibi herhangi bir yavaşlama yok. Androidde en temel sorun google uygulamalarını silememek hangout kullanmıyorum ama silemezsin, chrome, google assistant daha bir sürü uygulama hepsi arka planda ram tüketiyor.
-
İphoneların yavaşlatılması olayı yanlış anlaşılmış bir durum sanırım ya.Pil ömrü azalan cihazlarda ani kapanma sorunu oluşmasın diye yapılmış.Hatta pili değiştirilen cihazlarda bu sorun kalkıyormuş.
-
@kartel06 root diye birşey duymadınız sanırım? Ayrıca Apple nin kendi uygulamaları yokmu?
@luthor Burada android fan lığı, ios hater lığı yapmıyorum.
Ben Apple nin yalancısıyım. Kendileri açıkladılar telefonları bilerek yavaşlatıyoruz dediler. Apple in kendisinin açıkladığı telefonları bilerek yavaşlatıyoruz açıklamasını yazıyorum sadece. -
@byteks1 root yaptığınız takdirde kendi telefonunuza bir virüs indirir ve kurarsınız. O root uygulamasını yazan kişi sizin telefonunuzdan her türlü bilgiyi rahatlıkla alabilir.
-
Huawei, Mate 10 Pro, 3400.. Öneririm
-
2 bin - 3 bin TL aralığında telefon önerileri dendiğinde iphone 6s artık bu bareme dahil. Ortalama android telefona rahatlıkla kafa tutar. Stabilizasyonu sayesinde 4-5 sene kullanmanız mümkün.
Android telefon olarak uzak doğu telefonları güzel. Rahatlıkla huawei mate 20 lite veya aynı ayarda bir Xiaomi gayet iyidir. Son olarak blackbery android one mailleşme ve yazışmalar için çok hız avantajı sağlıyor onu da tavsiye edebilirim.