2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
Herkese merhaba. Bizzat sayın Sayıştay Başkanı'nın ağzından 2017'de tekrar alım yapılacağını duydum. Sayı konusunda bilgi olmayıp yine 45 kişi olacağını tahmin ediyorum. Herkese şimdiden iyi çalışmalar.
-
İçerdeki arkadaşlardan bazıları sınavın 2017 KPSS'den önce, diğerleri ise yine Eylül-Ekim civarında yapılacağını söylüyorlar. İhtiyaç şiddetli olduğundan tarih konusu netletmiş değil. Sadece alım olacağı kesin. Çalışmalarınızı ona göre ayarlayın.
-
Başlık çok erken geldi ama heyecan aynı Teşekkürler
-
ya arkadaşlar bu geçtiğimiz sayıştay sınavı kaçla kapattı en son bayaa uçuk rakamlar vardı ya
-
@ayse 87 diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
-
@paradoks anladım. bnde 94 diye duydum ama pek inanasım gelmedi
-
Mart olaydı iyiydi 2 puanla kaçırdık belki bu sefer yakalarız. Hem seneye ekim e kadar rakip de çok olur
-
Son sayıştay 87 civarı kapattı. Yaklaşık 64 doğru cevap
-
Sayidtay denetcisi arkadasim 2017de 2 alim olacagini birinin yine bu tarihlerde birinin de ilkbahar gibi olacagini soyledi hayirlisi bakalim 1tane kesin var da..
-
İki alım işi çok güzel bir haber ama ben hiç ihtimal vermiyorum. Ama dedigim gibi güzel bir haber keşke olsa
-
Bu sınavın sıkı takipçisiyim, artık en yakın arkadaşım Erdal Ünsal Fakat Maliye için hala içime sinen bir kaynak bulamadım, şimdilik 4T ve Pareto ile ilerliyorum. Önerisi olan varsa çok makbule geçer.
-
@vanim kaynak önerileri yazımıza baktınız mı hocam?
-
@Antimülakat baktım hocam ama maliye konusunda yine tavsiye verenin de içine sinen düzgün bir kaynak yoktu diye hatırlıyorum. Bilinenlerin dışında belki yeni bİr test kitabı gelebilir diye yazmak istedim. İlginiz için teşekkürler
-
@vanim Hocam acıkogretım kaynaklarına ulasabılırsenız onlar cok yararlı olur. Bunların yanında Abdurrahman Akdoganın kamu maliyesı, vergı hukuku, turk vergı sıstemı kıtaplarını da okur ve sınavdan kısa bır sure once maliye cıkmış sorularını cozerseniz maliye kısmını halledersiniz diye dusunuyorum. Tabı bu benım dusuncem. Esasında but
un dersler ıcın aof kaynaklarına bakmak gerektıgıne ınanıyorum. Cunku ne zaman test sınavlarında farklı bır soru gorsem dıger kaynaklarda bahsı bıle gecmemış olan konular aof kıtaplarında yer alabiliyor. -
@garipbülbül çok teşekkür ederim hocam aöf hiç aklıma gelmemişti.
-
@Antimülakat 2017 SAYIŞTAY SINAVI içinde söyledi:
@vanim kaynak önerileri yazımıza baktınız mı hocam?
Hocam kaynak önerileri yazısı hangi başlıktaydı. Yardımcı olabilecek misiniz.
-
Sayıştay denetçiliği vergi müfettişliği gibi mesleklerde belli bir yıldan sonra sınavsız ymm ye geçiş olayı hala geçerli mi bilgisi olan var mı ?
-
Hayır yok o olay kalkalı çok oldu
-
@ceronimo Sağol dostum sınava girmek gerekiyor yani..
-