2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@okanugur evet böyle açıklayınca mantıklı geldi ben biraz düz mantık düşündüm sanırım teşekür ederim hocam
-
Yeter artık çalışmayın kafa dinleyin:)
Emek veren herkes umarım istediğini alır.
Hepimize başarılar. Bana +2 soru daha fazla başarılar
-
Mühendislik fakültesinde girecek olan var mı? Emanet alınıyomu bilginiz varmı
-
arkadaşlar, şahsi arabamızla gazi üniv. kampüs içine girmemiz mümkün mü, alıyorlar mı? Bilgisi veya tecrübesi olan varsa aydınlatsın lütfen. Bir de araştırdım,bulamadım, sınav süresi kaç dakika acaba?
-
@lilith karşısındaki büfede emanet alınıyor. Ancak büfenin sahibi çok eşya verince (özellikle şehir dışından gelenlerin çantası bavulu varsa) çok sinirli ve gergin oluyor. Büfeye ek olarak bir de seyyar araba gelip emanet alıyor. Tabii ne kadar güvenilir bilemem
-
@omer süper çok eşyam ve bavulum var
-
@omer, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@lilith karşısındaki büfede emanet alınıyor. Ancak büfenin sahibi çok eşya verince (özellikle şehir dışından gelenlerin çantası bavulu varsa) çok sinirli ve gergin oluyor. Büfeye ek olarak bir de seyyar araba gelip emanet alıyor. Tabii ne kadar güvenilir bilemem
hahaha büfeci de sinirli ve gergin oluyorsa bizler napalim
-
Daha önce sınava girmiş tecrübeli arkadaşlar sınavda süre sıkıntısı oluyor mu 150 dk yeterli gibi gözüküyor
-
Sınava giriş belgesinde 9.00 da bahçede olun felan yazıyor. 9.30 da olsak ta olur di mi yani içeriye son alım kaçta ? Sınav 10 da başlıyor
Sınav için içeriye son alım 9.00' da mi???
Ve sınav süresi kaç dk. Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
-
@morand 9 uyarısı klasik uyarı geç kalmayın diye 9-10 arası girebilirsiniz tabiki. Sınav 100 soru süre 150 dk olur
-
@hickskaldor eyw hocam.
-
Sinav suresi 150 dk gayet yeter arkadaslar,egitimin orada emanet alan bufe var ama dguy da binanin onunde de seyyar bir emantci vardi,yola cikmayanlar yaniniza atistirmalik seyler alin egitimin orada ve okul cevresinde pek bi cafe filan yok gibi varsada yakin degildir sanirim,gazi hastanesinin icinde cafe var ama oraya uzak kalir mi bilemem e tabi birazda pahali,bufe var ama bence bayag lezzetsiz e sinava tok girmek muhim,kalemleri biz goturuyoruz,istasyondanda asti den de ulasim gayet rahat ve kisa suruyor,taksicilerin sizi kandirmasina musade etmeyin toplu tasima candir,herkese basarilar insallah bu ekiple mulakatta tanismak nasip olur:)
-
@morand, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Sınava giriş belgesinde 9.00 da bahçede olun felan yazıyor. 9.30 da olsak ta olur di mi yani içeriye son alım kaçta ? Sınav 10 da başlıyor
Sınav için içeriye son alım 9.00' da mi???
Ve sınav süresi kaç dk. Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
@morand Bunlar hep ÖSYM yüzünden. Kurumların böyle uygulamaları yok dostum rahat olabilirsin ama vakitlice orada olmak seni rahatlatır, koşturmaca olmasındansa.
-
Vuk tebliğ usulleri neler ? Kapıya yapıştırma usulü vuk teblig usullerinden mi ?
-
@duyguuu37 kalemleri biz mi götürüyoruz? Yani 0.7 uc ders çalıştığım mükemmel kalemimle ve silgimle girebiliyor muyum
-
@paretowilfredo eyw hocam 9 da oradayım inşallah. Üzerimde kırmızı bir t-short olacak altimda mavi kot olur başka giyecek birşey getirmedim. Beni tanıyanlar seslensin :))
-
@duyguuu37 Bir ek yapayım buna ben de özellikle AŞTİ taksicileri Ankara taksicileri ne ise iki katıdır, ulaşım gayet kolaydır Ankara'da aklında soru işareti olan varsa ulaşıma dair bi üzerinden geçebiliriz
Gazi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne
Havalimanı'ndan,
Belko air ile Kızılay
Kızılaydan Ankaray'a binip Beşevler istasyonunda iniyorsunuz, Beşevlerde istasyondan çıktığınızda tam karşınızda Merkez Bankası madeni para darphanesinin yanında.
Okulun B bloğ okulun sırtında kalır, A blok karşınıza kapıda çıkan ilk bloktur.Kızılay yönünden Çankaya Belediyesi önünden 220-221 numaralı paralı otobüsler ile tam önünde inebilirsiniz.
Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi için; yukarıdaki tarifte Ankaray'dan yine Beşevlerde inebilirsiniz lakin yürüme mesafeniz var 15 dakika kadar. Bunun 10 dakikası kampüs kapısına varma, 5 dakikası kampüs içinde yürümedir.
220-221 numaralı otobüsler yine tam önünde indirir, tercih edebilirsiniz.
Gazi Üniversitesi Mühendislik fakültesi için;
Belko Air ile Kızılay'a geldiğinizde Ziya Gökalp Caddesi üzerindeki Çankaya Belediyesi önünden 220 MALTEPE tabelalı olanına binerek Maltepe Vergi Dairesi durağında iniyorsunuz. Orada aradan bir merdiven ile Mühendislik fakültesine geçebiliyorsunuz.
Yine Ankaray'da da AŞTİ yönüne binerek Maltepe istasyonunda inerek yürüyerek varabilirsiniz.Tren İstasyonundan;
Mühendislik Fakültesi hemen yürüme mesafesinde dostlar, telefonunuza yazarak 10 dakika içerisinde varabilirsiniz.
Eğitim Fakültesi ve İİBF için YHT önünden geçen Ostim dolmuşları (halâ geçiyorsa) her iki okulun da önünde indirirler dolmuşçuya söylerseniz. (bunu biri teyit etsin ama dolmuş hattı duruyor mu?)
AŞTİ'den ise, Ankaray ile yaptığım tariflerin hepsi geçerli, Ankaray son istasyon AŞTİ'dir bindiğinizde Beşevler'de inerek İİBF ve Eğitim Fakültesi'ne ulaşabilirsiniz. Mühendislik içinse Ankaray'dan Maltepe istasyonunda inerek yürüme mesafesinde yerden çıkabilirsiniz.
Gazi İİBF'fe iyi bakın, her köşesinde izlerimiz vardır Tercihini Yap olarak ve tabi şahsım adına da. Yeni bina-şimdiki B Blok'ta bir tam senem ve onun dışında da bol bol zamanım geçmiştir. Siz görmeseniz de ben oralarda olacağım, her birinizi izleyeceğim :))
Allah yardımcınız olsun dostlar.
-
@acctuerrx Dostum fakültelerin hiçbirisinde kampüse almazlar, çünkü içerde ciddi bir park alanı yok. O nedenle kendi aracı ile gidecek diğer arkadaşlara da önerim vakitli gitmeleri çünkü ikinci sıra parklar yapmak zorunda kalabilirler.
Mühendislik fakültesinin orada özellikle doğru düzgün bir yer yok. Önerim Maltepe yönünden gelip Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde park yeri arayın, diğer yüzde ana caddede park yasak, arada ise değnekçiler var. GMK yüzünde yol kenarına park edilebiliyor, daha rahat olur sizin için.
-
Arkadaşlar yarın herkese başarılar diliyorum. Yarın sınavdan sonra mümkün olduğunca herkes hatırladığı soruları yazsın ki seri bir şekilde soruları toplayıp üzerinde tartışalım. Diğer türlü bölük pörçük oluyor.
-
Başka bir cihazda oturumunuz açık kalmış veya bağlantınızdan kaynaklanan bir problem olabilir. Devam edebilmek için açık olan oturumunuzu kapatmalı veya sistemin oturumu otomatik olarak kapatması için 30 dakika beklemelisiniz. Sorunun devam etmesi halinde lütfen farklı bir bağlantı üzerinden tekrar deneyiniz. Gib personelinin sisteme giriş yapabilmesi için KEYS oturumlarını sonlandırması gerekmektedir. Arkadaşlar acil yardım giriş belgemi alamıyorum böyle bir sorunla karşılaştım nasıl çözmem gerek 30 dk oldu ama hala a.ılmadı