2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kpssa34 yeni değişiklikleri bilmiyorum cb kararnamesi diye dusundum ama genede eski bilgim olan kanun yaptım
-
Dostlar hepinizden ricam, saygı ve muhabbet çerçevesinde, birbirinizi kırmadan soruları düzenli bir şekilde tartışmaya çalışmanız. İlla ki birbirinizi tutmayacak yanıtlar olacak bolca. Unutmayın doğru kesinlikle sizin yanıtınız olmayabilir. O nedenle bu ihtimali göz önünde tutarak, birbirinizi kırmadan süreci geçirmeniz hepimiz açısından ve forumun amacına ulaşması noktasında en güzeli olur.
Tekrar hepinize geçmiş olsun, gelsin bakalım çıkanlar tek tek bekliyoruz sizi
-
@escobar bi tanesi kanun du diğeri cb
-
@escobar bende kanun yaptım çünkü bakanlar kuruluda eskiden oranları değiştirebiliyordu sadece soruda sanırım meclisin yetkisini soruyordu
-
@kpssa34 harç resim nasıl kaldırılır diyordu o kanun Oranı artırma cb
-
Geri alma sorusu vardı hatırlayan var mı soruyu? Bir de Keynes ve monetaristlere göre para arz ve talebi sorusu vardı!
-
Guy tarihinin en kaliteli sınavıydı
-
Limited sti hangisini kullanmaz oncullu soru ? Yasal yedekler, hisse senedi ihrac primleri, tahvil anapara borc, ozel kesim tahvil. Ne yaptiniz bunu en zor soru buydu
-
Sınavdan çıktım 100 doğru bekliyorum. Otobüse binince 90'a, eve varınca 85'e düşer. Açıklanana kadar sürecek olan yoğun tartışmalar sonucu 78-82 bandıdna yerimi alırım gibi.
-
@busus hisse senedi + tahvil anapara dedim
-
@busus 3-4 yaptım ama tamamen mantıksal hislerimle bencede asırı zordu bu soru
-
Geçmiş olsun dostlar. Sorular için yeni bir başlık mı açsak dostlar. Oradan devam etse soru başlığı.
-
10 tane buzdolabi 6 tanesini 45karla, 2 tanesini 10 zararla 2 tanesi normal fiyatla ortalama satis uzerinden birim basina karmiydi neydi? 25 yaptim ben
-
@samet06 1 3 muydu cevabi
-
@samet06 ben 1 2 3 yaptim ozel kesimi katmadim
-
Hukuk ve muhasebe kolay maliye ve iktisat zor geldi bana
-
Limited şirketler tahvil ve hisse senedi çıkartamaz. Yedek ayırabilir. Özel veya kamu borçlanma senedi alabilir
-
Dostlar yeni bir başlık açtık soru ve cevaplar için. O başlıktan devam edelim diyoruz. Bu nedenle bu başlığı şimdilik kitliyoruz.
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4441/geli̇r-uzman-yardimciliği-sinav-soru-ve-cevaplari-2018 .
Buradan devam edelim dostlar.