2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@senyoraj02 ankaraya bin hiç uğraşma eğitim fakültesi ise beşevlerde inceksin bi 10-15 dakka yürürsün mimarlık fakültesi için maltepe durağında inersin bi 5 dkka yürürsün
-
@balans-etkisi teşekkür ederim
-
@balans-etkisi iibf?
-
@teklif-eğrisi besevlerde inin hemen görürsünüz zaten fakülteyi
-
Son 3 seferdir puanım olduğu halde bir türlü nasip olmadı bana bu sınav size başarılar gençler. Inşallah güzel haberlerinizi okuruz.
-
@teklif-eğrisi gazi iibf beşevler metrosundan 2 dkka hemen karşıda hocam
-
@senyoraj02 rica ederim başarılar
-
Sınavda doğru yanlışı götürmüyor değil mi. Bilgisi olan var mi?
-
@yea-sbf götürmüyor dostum
-
@olursaolur eyvallah kardesim
-
kalem getirmeyin falan yazmıyor kağıtta. kendi kalemimizle giriyoruz değil mi? iyice paranoyak yaptılar insanı ne yasak ne değil anlayamıyoruz
-
Arkadaşlar gazi mimarlik muhendislik fakultesi, egitim fakultesine yakin mi? Yuruyus mesafesinde midir ?
-
@busus kendi kalemimizle giriyoruz hocam
-
Siyah beyaz olabilir mi giriş belgesi
-
@zeyno5454 evet dguy a o şekilde girdim sorun olmadı
-
-
Arkadaslar kimligimi kaybettim yarin gecici kimlik alsam sinava girebilirmiyim sıkıntı cikar mi bilen var mı?
-
@serpilyayin girersin zaten gözetmezlede Ankara’da guy olanlar ÖSYM gibi pek sıkı tedbirler Yok kalem silgi götürmeyi unutmayın
-
Allah cumartesi günü yapılacak olan Guy sınavında hepinize yardım etsin , en çok hakedenlere ise nasip eylesin , Allah yar ve yardımcınız olsun .
-
Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden. Bazılarımız bu süreçten mutlu bazılarınız mutsuz çıkacak herkesin hakkında hayırlısı olması dileğiyle allah utandırmasın hayırlı geceler.