2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@osman-paşa eyvallah hocam
-
bu 4t ve alican hocanın verdiği denemelerde neden anayasa ve idare soruları bu kadar guy ve kpss sınav formatından uzak ve anlamsız anlamak mümkün değil. Sinirden diğer soruları çözesim gelmiyor.
-
@beveridge-eğrisi ya sacma sapan sorular sormuslar. insan gercekten sinir oluyor bir anayasa idare mi ? muhasebe de dahil hemen her alanda sacma sapan tamamen hataya dusurmek ıcın ya da kpss guy ile alakası olmayan dolu soru var..
-
O kadar zorlayacaklarını sanmiyorum dguy a nazaran kolay gelecektir sorular.uzmeyin kendinizi notlarınızı okuyun
-
@morand banada oyle geldi ben cozmuyorum bence son gunler moral bozmayin bakmayin
-
Son 2
Sınavdan sonra yaşanacak olan soru tartışmalarına kendinizi hazırlayın:) -
Bı de sınavdan sonra kesin 90 la kapatır çok kolaydı muhabbeti olabilir moralinizk bozmayin 90 la kapı acanlar 75 ile kapatır.bi de çıkar çıkmaz hatirladigimiz soruları yazalım da 100 soruyu unutmadan toparlayalim
-
Dostlar hepinize Merhaba.
Sınava iki gün kala ne durumdasınız? Bayram öncesi inşallah güzel bir sınav geçirirsiniz, sınava az kala bir kaç söz edeyim istedim.
Öncelikle bu sınavın belli bir sistemi var, konular belli, dersler belli, belli oranda eski sorulardan derlenip sorulabilecek sorular elinizde ama sınav için son demde yapabilecekleriniz yeni konuları öğrenmeye çabalamaktan daha çok, bilgilerinizi tazelemek ve özellikle kurumun sevdiği ezber hususları gözden kaçırmamaktır. Mali tablo analiz konuları, İcra İflas'a dair süre konuları, Uluslararası Kuruluşlar bunlardandır. Bu tip ezberlerinizi son akşama bırakmayın, bugünden yerleştirmeye başlayın zihninize. Sınavda joker sorulardır bunlar, ıskalamayın.
Tüm bunlardan daha önemli bir şey söyleyeyim size. Sınava girdiğiniz vakit kendinize inanın. Bu yıl güzel bir imkan ile umudunu yitirme eşiğinde çok dostumuz bu sınava girme imkanı elde etti. Bu imkanı iyi kullanmanızın en altın anahtarı, sakinlik ve inanmaktır. Bilgilerinizi azami verim ile sınavda başarıya çevirmek istiyorsanız her şeyden evvel kendinize inanın ve sükunetinizi muhafaza edin.
İkinci olarak yok mülakat nolacak, yok referans olmazsa olmaz mı vs. bu soruları sınava kadar sormaktan vazgeçin kendinize. Sadece sınavı geçmeye odaklanın. Sınavı geçtiğiniz zaman düşünürsünüz bunları, ondan evvel bu soruların kafanızı meşgul ettiği her saniye şu an çalışmanıza mani olur, sınavda bir kolay soruyu gözünüzden kaçırmanıza neden olur. İnşallah gönlünüzden geçen neticeler elde edersiniz.
Gönlünüzü ferah tutun, tefekkürünüzü tevekkül ile taçlandırın. Her kim neye inanıyorsa dua etsin ve emeğinin, çilesinin, uykusuz gecelerinin, kitapları ıslatan gözyaşlarının, kabus dolu uykularının bir nebze karşılığını dilesin. En kötü günler gibi gelen günleriniz, muhakkak bir bulut kümesi ardından parlayacak güneşle buluşacak, buna olan inancınızı yitirmeyin. Dualarım sizlerle olacak, sınav çıkışı çay organizasyonu bu sınava da nasip olmadı onu da inşallah bir sınavda yaparız
Allah sizinle olsun dostlar. Hepinize başarılar diliyorum.
-
Arkasaşlar uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar pdf var mı yardımcı olur musunuz nereden çalışabilirim
-
Guy sınavına arabasıyla gidecek olup 2 kişilik yeri olan varmı bilet yok yaaaa
-
Arkadaşlar 4t bin denemesinde ki sonuçlarınuza bakıp üzmeyin kendinizi, ben geçen yıl yine sınava girmeden çözmüştüm o denemelerden guy sonucunuz ondan baya Bi yüksek gelir, merak etmeyin guy sonucunuz o denemelerde gibi olmayacak
-
@yakuza nereden gideceksiniz hocam ust sayfalara yazilmisti bakin isterseniz
-
@duyguuu37 İstanbul hocam bir bakayım sayfalara
-
4t gerçekçi gençler 83 yapıyorum
-
@buğracaan ben de ilk denemelerde yuksek yapiyodum son denemeleri zor geldi 4t nin sizin iyi masallah
-
4 t nin üzerine 10-12 doğru koyabilirsiniz bence ben bir çıkmış bir 4 t çözüyorum bu kadar doğru fark oluyor arasında
-
Geçen 2017 guy ainav sorularıni nerde bulabilirim yardimci olabilecek olan var mı arkadaşlar?
-
@2761 @Aslan-Reyiz sayfasına bi bakin hocam biraz gerilerde kalmış olabilir.burdan pdf paylaşmayı öğrenemedim hala
-
4t iyi aslinda arkadaslar sadece muhasebesi ayrinti ve sasirtma ama uzerine 10 12 koyun diyecek kadar fark var mi bilmiyorum,cikmis sorularda da guzel sorular var,herkese basarilar birde bu sinava maras icin girecek olan yok mu
-
Aştiden sınav yerine nasıl gidilir bilen varsa yazabilir mi?