2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Faiz oranı %10,sermaye getirisi 10.000 TL,Vergi oranı %20 olan bir gayrimenkulün vergisi kaldırıldığında gayrimenkulün değeri ne kadar azalır?
10.000/0,10 =100.000 TL 100.000 * 0,20 =20.000 vergi 100.000+20.000=120.000 Böyle mi çözüyorduk arkadaşlar hatırlayan var mı -
@fernando-reges evet hocam doğrusu sizin çözdüğünüz gibi
-
@fernando-reges değeri artar olmayacak mıydı o hocam yav ? Vergi kapitalizasyonu ?
-
Millet de ne kafa varmış yahu adamlar hala soruları hatırlıyorlar ve analiz yapıyorlar.
-
@fernando-reges hocam vergi kap. Soruyor amortismani sorsa sizin dediginiz gibi duseriz ama bunda ekliyoruz sermayeye
-
@thorstein-veblen Aynen yanlış yazmışım.Soruda değeri ne kadar olur diye sormuş
-
@fişek-morgen Yok hocam ne hatırlaması soru önümde açık:)
-
Yenileme amaçlı arazi satmış kar özel fonlar değilmi ?cevap diğer olağandışı gelir ve karlar demiş
-
@balans-etkisi yenileme aracıyla taşıt demirbaş satımı eğer bu satistan kâr elde edilirse Özel Fonlar hesabina aktarilir. Sanırım bu soruya bende takilmistim ama bi önemi yok özel fon olduğunu biliyorum çünkü sen de öyle bil:)
-
@balans-etkisi araziye amortisman ayırmadığı icin Öyle
-
@eliff arazi ve arsalara amortisman ayrılmadığı için cevap özel fonlar değil yani yapılmakta olan yatırımlar dese yine cevap diğer olağandışı gelir ve karlar olucak yani
-
@balans-etkisi evett
-
@eliff saolun teşekkür ederim
-
@balans-etkisi rica ederim
-
arkadaşlar hiç pdf şeklinde guy denemesi var mı acaba? elinde olanlar yollayabilir mi?
-
Keynesssssssssss sesin soluğun çıkmıyor beni bul
-
@hahamas bi ara biri paylaşmıştı hocam eski sayfalara bakın en sonki sınavı
-
@balans-etkisi en son sınav var bende de başka özgün denemeler arıyorum hocam ya
-
@hahamas hocam özgün arıyosan 4t fena değil ama şu saatten sonra yerinde olsam çıkmışlara odaklanırdım sadece
-
Yahu cikmis sorular kendini tekrarlamasa aslinda guzel sorular da var arkadaslar