2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hahamas anladım hocam sağolun.
-
@duyguuu37 ben neden söylenildiği kadar tekrar eden soru göremedim. 2010 yılındayım şuan ondan dolayı mı?
-
Arkadaşlar başvuru bilgilerinde güncelleme yapabiliyor muyuz.? Baska bir fotoğraf yüklemek istesem sorun olur mu.
-
@eliff hocam size son bi sorum daha var tüm ortakları gerçek kişi olan limited şirketin kar dağıtımında 371 hesabı neden yok ?371le 370 arasında kaldım
-
Çıkmışlarda bazı sorular çok etkili bence de bunların zor olanlarından bir karma yapabilirler önümüze ve sinavi da o belirler gibi hissediyorum.standart sorulara herkes hazir yoksa bir 70 yapmak zor degil belki ama bundan sonrası ..
-
@hahamas aslinda asiri denecek sekilde yok hocam surekli ayni sorular denilince bende bayag yuksek oranli beklemistim ama hukuk da ve iktisatta var sanki genelde ayni sorular belki yaniliyorum arkadaslarda iyi bilir,ama ben cozdukce bayag guzel sorular buldum bunlardan bir karma bencede olabilir
-
Paylaşıl mı bilmiyorum ama görmeyen varsa Alican Hoca'nın paylaştığı ikinci deneme:
https://t.co/kf0hB4C7Ht?amp=1 -
çalışabiliyo musunuz arkadaşlar. kitaba bakmak dahi mümkünsüz bir hal almaya başladı benim için
-
Arkadaşlar ben bu sınavda sıralamaya giremedim. Girebildiğiniz için çok şanslısınız. Son günler, az daha sabredin. Çok yoğun ve yorucu bir haftaydı üstüne ders calışmaya devam etmek zor oluyor. Az sıkın dişinizi. Gerekirse yarım gün mola verip biraz dinlenin ama bırakmayın. Ben yerinizde olsam konu bakarım. Konu tekrarı için güzel vakit var. Daha sonra keşke kalan zamanda şuna da baksaydım demek kötü oluyor. İlan zor geldi elinizden kolay kaçmasın. Allah yardım etsin hepimize.
-
Arkadaşlar zorunlu borçlanmada vade ve faiz nasıl olması gerekiyor? kaynaklar farklı almışta
-
@onuktekin kpss den sonra çok zor geliyor dostum ama itekleyerek de olsa götürmek lazim Allah sana daha güzel kapılar açsın
-
@onuktekin ilk deneme hangisi hocam?
-
@olursaolur amin hocam Allah hepimiz için en güzel en hayırlı kapıları açsın. Zor ama işte bu süreçte istikrarla devam etmek şart. Kendinizi bırakmayın. Süreklilik lazım şurada 3 gün kalmış. Yanlış yapılan sorulara,karıştırilan noktalara bakmak çok yorucu olmaz.
Allah yardım etsin hepimize. -
@hahamas buradan bakabilirsiniz:
https://yadi.sk/i/wnCyqKhH3a3ggv -
@onuktekin sınavı kazandığımı yeni gördüm. 2 günde çalışalım bakalım
-
@onuktekin teşekkürler
-
@hahamas Rica ederim. Bazı sorularda hatalar var sanırım dikkat edersiniz. Başarılar hocam.
-
@ordinal-fayda olduğu kadar artık. Kolay gelsin
-
Arkadaşlar cuma gecesi saat 2 de Ankara’ya sınava araçla gidiyorum 1 kişilik boş yerim var tek gidiş.. maliyete ortak olacak arkadaşı istanbuldan gelenler için metrobüs güzergahından alacam okulun önüne kadar bırakacam metrobüsten daha uygun özelden yazabilirsiniz
-
@veliat34 vade uzun ve faiz düşük ya da eksi.