2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@casanova, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@tudisiar kardeşim bir hesabından yazıp çıkıp diğerinden girip yazma bak belli ediyorsun kendini gözünü seveyim
Abi bu nedir ya Sabah sabah bu kadar ithamda bulundun, canımı sıktın. Hakkımı helal etmiyorum sana. Hadi eyvallah.
-
@tudisiar estağfurullah kardeşim ben salağım arkadaşın seni etiketlemeden lafını etmeden pat diye damladın ilahi bir güç seni itti başlığa 1 dk kalmadan girmeye açılın o bahsedilen kişi benim demeye benim aklım ermez böyle metafizik olaylarına sınavlarınız hayırlı olsun arkadaşınla senin kolay gelsin sizlere.
-
@casanova teşekkür ederim bunu kabul edip beni yormadigin için
-
@22121121 tamam kardeşim bak gereksiz yere başlığı kirlettik balık bilmezse halik bilir hesabımız kalsın mahşere gönlünce olsun hadi kolay gelsin daha da uğraşmayalım birbirimizle.
-
-
@tudisiar Baştan yazsaydı o zaman arkadaşımız keşke puanını. Şu forumu takip eden herkes bilir ki( kendi de biliyordur eminim) bu kadar hassas ve sürekli konuşulan bir konuda (ben ve birkaç arkadaşım gibi) düşünmeden yazılmaması gerekir. O yüzden benim utanacak bir şeyim olduğunu hiç sanmıyorum
-
@no33 tamamen iyi niyetle yazılan bisey ve trol olmadığı bariz ortada. Insanlara ithamda bulunmadan en azından profiline bi bakıp trol mu değil mi bakacak olursanız hepimiz için daha iyi olur.
-
Önümüzden kac kisi eksildi.Yani A grubuna atanan kac kisi simdi bu yıl toplamda.Ankara 170×5=850 kisi sinava katilcak daha net tahmin edebilirz
-
Arkadaşlar neden birkaç kişi dışında 1000 az etkinlik yapalım diyen olmuyor bu kadar mı memnun herkes. Çok sağlam yetkililer İstanbul Ankara yok dediği halde bunlar da alım yapıyon demekki herşey değişebilir. Seçim dönemindeyiz herkese bol kepçe kadro verilirken biz 1000 neden razı oluyoruz. Başkaları bakanı istifaya çağırıyor biz neden bu kadar tatlı dilliyiz ne yapacaklar ilanı geri mi alacaklar itiraz edersek. Bu kadar pasif olmayalım derim ser taglarla etkinliğe devam edelim hemen pes etmeyelim
-
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@casanova selamün aleyküm ben de 3. @22121121 nasılsın kardeşim ben de ankara seçecem şakası bi yana ben yokum guyda ama 3. @22121121 olduğum net
oooo toprağımda gelmiş
-
@casanova dostum bir yanlış anlaşılma var düzelteyim şöyle ki:
@22121121 ile @tudisiar ve ben kpssden 155 aldık ancak size ayıp olmasın diye dillendirmek istemedik hepimiz ayrıca hepimiz ankara yazacağız bu yüzden ankara yüksek kapatacak biz gireceğiz sen giremeyeceksin bak şimdi şurdan git sen ----->>>>@casanova, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@22121121 hepiniz kpss den 105 aldınız demi sen ve 849 arkadaşın
-
oo yeni açilmiş hesaplar saçma sapan muhabbetler görüyorum. İlan beklerken ,etkinlik yaparken, para toplarken hiç ortada olmayanlar tahminde bulunmaya başlamişlar. Nerdeydiniz arkadaşlar bu zamana kadar
-
@22121121 hepimiz aynı kişi olduğumuza göre zaten hepimiz birbirimizin toprağıyız toprağım
-
@altaybozkırlı oo reyiz gunaydin gideyim de twitterda attigimiz tweetleri silelim
-
@aliyar-bey toplanın bütün @22121121 'ler ıslık çalcam ama forumda ses çıkmıyo
-
@heisenburger kazanılır tabi 2 ay altyapısı olana iyi süre az değil
-
@aliyar-bey Neyse toprağım başlığı meşgul etmeyelim. @Kai-Hitwatari @nonbisinidem @tudisiar 9.pro ekibi hala hemen organize olabiliyor Gidelim bu başlıktan
-
son bir kaç yılın taban puanlarını gösteren bir görsel var mı?
-
@nonbisinidem dur hemen çalma bikaç tane daha @22121121 olacaktı gelsinler de bi