2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@22121121 senden zaten süphelenmitim .D
-
@burc6 78 82 bandında biryerler olabilir
-
@no33 ikinci hesabı açan sen misin yoksa
-
@kai-hitwatari olaysız dagılsak mı
-
@maricinal Bu hic aklıma gelmemişti nasıl düşünemedim. Dur gideyim
-
@tudisiar 5 e kadar caiz diyorlar
-
@no33 faydamız dokundu desene
-
@maricinal hadi yaaa ben @22121121 yim 10 hesap açmıştım tuh
-
@tudisiar affetmezler hemen etiketi vururlar siz sakin olun gerekirse ben size tek tek süreci anlatırım
-
@tudisiar bi an kendimden süphelendim
-
@kai-hitwatari gel gel sen de gel
-
Neyse degerli dostlar @22121121 @tudisiar @aliyar-bey @maricinal @nonbisinidem olaysiz dağilalim. Bir kac kisi yuzunden sayfayi amacindan saptirmayalim. Ben şuradayım ıslık çalsaniz duyarim. Ahh aklıma @poisson geldi
-
@casanova, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@tudisiar estağfurullah kardeşim ben salağım arkadaşın seni etiketlemeden lafını etmeden pat diye damladın ilahi bir güç seni itti başlığa 1 dk kalmadan girmeye açılın o bahsedilen kişi benim demeye benim aklım ermez böyle metafizik olaylarına sınavlarınız hayırlı olsun arkadaşınla senin kolay gelsin sizlere.
hmmm neresindensin
-
@no33 ben de senden şüphelenmedim değil
-
Gelir Uzman Yardımcılığı ilanında başvuru şartlarında belirtilmiş olmasına rağmen, "Askerlikle İlişiği Olmamak" şartı başvuruda ve atanmada aranmamaktadır.
-
@kai-hitwatari guy süreciyle ilgili bir yazım vardı geçmişten buluyum da arkadaşlarda nasiplensin
-
@tudisiar Neyse ben de şimdi mahalledeki abilerimi toplayıp buralarda bana destek çıksın diye olay yaratmak yerine, konunun artık kapanmasını diliyorum. Herkese iyi çalışmalar.
-
Ankarayı soracağıma pişman ettiniz 3 sayfa boş ileti okudum
-
@no33 bizi tanıyanlar gelmiş işte napalim seviliyoruz iyi çalışmalar dilerim
-
@kai-hitwatari hadi taş sektirmeye