2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@no33 özür dilerim aga dediğim için hakkınızda hayırlısı olsun sizede iyi çalışmalar bende gideyim de hesap tablosunu ezberleyim bari buraya tıkılıp kaldım daha monografi çözülecek
-
Izmır hakkında ne dusunuyosunuz çevresinde acılan çok il var bu biraz hararetini alir mi
-
@swl35 ben de İzmir düşünüyorum 80.78 puanım var ama çekiniyorum sınav dışı kalmak baya koyar ama yine de yazcam
-
nacizane tavsiyem 82 83 altında olan arkadaşlar izmir, ankara yazmasın derim. ilan geldide şu halimize bak be kardeşim. sınava girememe korkukusu sardı şimdide bu ne rezalet be.
-
@no33 sıralama 1200.Gelmeme konusunda endişe etmeli miyim ?
-
@sonery hiç endişe etme her yer gelir. arkadaşlar lütfen söylediklerimi dikkate alın 81 ve üzeri içinizde tereddüt olmasın 1000 kişilik ilan korkutmasın 2016 puanlarıyla hiç mukayese etmeyin.
-
@sonery Gözün kapalı gece rahat uykulara dalabilirsin Tüm samimiyetimle söylüyorum.
-
@sonery puanin asagi yukari 85 civari olmali. Bence sec istedigin yeri
-
@kai-hitwatari 86'a çok yakın.İstanbul-Ankara arasında gidip gidip geliyorum.Ankara olacak ama büyük ihtimalle
-
@vlkrt ben de 79,4 ile İzmir yazmayi düşünüyorum. Gelmeyeceğini bile bile ayağıma sıkcam biliyorum ama.. en azından İzmir'den eleneyim zaten bu ilandan cacık olmaz.
-
@shady1 hoşbuldum kardeşim ,iller üzerinde düşünmedim henüz ama Konya ya sıcak bakıyorum Senin belli mi tercih yeri
-
@hipokrat girmek istemiyorum buna ama zorluyolar beni. Girersem konya
-
@poisson, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@22121121 @Kai-Hitwatari @nonbisinidem @aliyar-bey @Shady1 @tudisiar @maricinal vayyy bee hepiniz aynı hesapmışsınız demek:))) (çok gülem emoji) azıcık ciddi olun biraz kelepçeden feyz alın hiç mi bir şey öğrenmediniz :D:D:D ben de II.Poisson um bu arada:)))
Ekip toplanmiş
-
Bu sinava ankara da kurum sinavi kovalamak icin ankara tercih eden hatta atananlar taniyorum. Hey gib ! sen neden bahsediyosun dostum.? Adaylarin daha gelmeden gitme pesinde
-
Birde son bişey söyleyip kimseyi bıktırmadan gideyim. Hani önümüzden çekilen kişi sayısını hesaplıyoruz ya kaba taslak 3000 civarı falan bu hesap doğru bir hesap değil arkadaşlar maalesef. 80 üstü almış başka kurumda çalışan veya guy olan polis olan özel sektöre yönelen PTT kyk gümrük veya düz memur uzman farketmez biri Bodrum Marmaris Fethiye Muğla Ayvalık Didim İzmir yada memleketi olan bir yer görünce ulan ne kaybetcem en fazla şansımı denerim olmazsa da işim var zaten der bu acı gerçek, teşvik etmek için değil geçmiş yıllarda yaşanan tecrübelerle sabit olduğu için diyorum belki sınav ücreti çeldirici bir seçenek olurdu oda her sınavda var bunda yok özelliklede ilandaki her şehrin ayrı bir cazibeye sahip olması neticesiyle Urfa Malatya mesela muazzam güzelliklere sahip yerler keza Trabzon Aydın merkezi olan iç Anadolu illeri her il hayal kurulabilecek bir yer. O yüzden bol bol yaz sen yaz 3000 3500 yaz bide zaten girmeyecek olur o 5000 i bulur diyerek hesap yapmayın da, hata payı olarak 1500 kişi üzerinden hesaplayın önünüzden çekilenleri ki en azından noktayla virgülle kaçırırsanız içiniz cız etmesin
-
6800 sıralama ile İstanbul-İzmir-Muğla dan birinde karar kıldım.Kısa sürede hangi ili seçsem bahsini kapattım ve artık buraları okumayacağım sonuclanana kadar.Sizlerede tavsiyem bir kac gün icerisinde bitirin şu süreci ve sadece kitapla kalemle haşır neşir olun.Gecen senede aynısını yaptım ve sürec sinirsiz stressiz sadece ders calısarak cok güzel işledi ama iyi bir yazılı puana rağmen mülakatta hüsrana uğrattılar.İnsallah bu sefer bunu yasamam ve hepimizin hakkında hayırlısı olur.Selametle kalın.
-
NASIL ÇALIŞMAMIZ GEREKIYOR TECRÜBELİ ARKADASLARA DUYURULAR !!!
-
@insider, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Gelir Uzman Yardımcılığı ilanında başvuru şartlarında belirtilmiş olmasına rağmen, "Askerlikle İlişiği Olmamak" şartı başvuruda ve atanmada aranmamaktadır.
Hocam merhaba
Bu bilgiyi nereden öğrendiniz acaba?
E-devlette Haziran 28de tecilimin biteceği tarih olarak görünüyor. Bu durumda herhangi bir erteleme veya tecil işlemi yaptırmazsam Gelir Uzmanlığına başvurabileceğim o zaman.
Bir de bu yazdığınız olay Dguy ve Vmy içinde geçerli mi acaba? -
@olursaolur ben ege de bir şehir hariç diğerlerine dengeli dağılacağını düşünüyorum tabiî bir şehir derken izmiri kasdetmiyorum.hangisi olacağını bilemeyiz.
-
@shady1 kanka hayırdır girmemek te nerden çıktı , Konya da kapışalım gerçi sen daha iyisindir benden ama olsun herkes nasibini yer