2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@rybczynski2 genel tabi. Geçen sene kac kisi başvurdu diye ikide bir bakıyorduk
-
@eomer teşekkür ederim
-
@ckmkerdal güzel bir bilgilendirmeymiş bu, son günler bekleniyordur belki ben de dguy açıklanırsa o açıklandıktan sonra başvurcam galiba
-
@tozkok bu sorun bende de var siz halledebildiniz mi ben ne yaptıysam olmuyo
-
@olursaolur Puanım iyi hocam gelir mi gelmez mi kaygım yok. Şimdi puanı buraya yazınca spekülasyon olarak algılanabiliyo malum
-
arkadaşlar ben ağustosta askere gidiyorum da bu askerlik durumuna ne yazıyoruz bilgisi olan var mı. tecilli yazacaksak tecil tarihi ve sebebini ne yazacaz mesela
-
@bcbc3434 gmail girince hal oldu benim
-
arkadaşlar 78.5 puana ankara gelme olasılığı nedir sizce istanbul ve ankara arasında gidip geliyorum bu arada ankarada oturuyorum ankara yazayım diyorum ama puanım düşük bu puana ankara düşer mi ki ?
-
An itibariyle 396. başvuranım
-
@iktisadiadam06 puanınız çok düşük değil aslında sıralamanı az çok tahmin edebiliyorum bende o şekildeyim puanlarımız kötü değil ama içimizdeki bu karamsarlık neden onu bende bilemiyorum aslında bir çok ilin bu puandan daha düşük puanla kapatacağını düşünüyorum
-
Bursa yazan ya da yazacak arkadaşlar sıralamanızı yazar mısınız fikir edinelim
-
@kpss01 bende aynı o düşünce içerisindeyım kardeşim ama işte mıllet istanbula yuklenırse bıze ıstanbul bi suprız yapar mı kı dıye dusunmedende edemıyorum
-
@iktisadiadam06 beni de o korkutuyor geçen sene bursanın yaptığı gibi. Ben adem kılıç hocaya sordum ve bana puanın çok iyi dedi sıralamaya rahatça girersin dedi puanım benimde 78.7
-
Dostlar benim şahsi düşüncem egede bir iki il düşük kapatır gibime geliyor istanbul ise yulsek kime sorsam cok alim yapiyor istanbul diyor. Not şahsi fikrimdir istemeyen kaale almayabilir.
-
@kpss01 inşallah gireriz sıralamaya kardeşim
-
Sıralaman kaç benimde puan 78.7
-
Tercih yapanlar kaçıncı sırayla kaç puanla ve nereyi tercih ettiğini dürüst bı şekilde yazsa keşke
-
Sizce ilgili günden yaklaşık 400 başvuru nasıl? Bu trende göre kaç kişi başvurur acaba yaklaşık olarak
-
ben 82.1 le istanbul tercıh ettım
-
@reisbey 7005 hocam