2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kpss01 Belli olmaz dedikleri gibi yazarlarsa büyük sıkıntı.Herkes gönlüne, isteğine göre yazsın.Sonuçta sınava girmek mesele değil,mülakat mesele.
-
@demirmifatih kardeşim sürprize kosacaksin sen mesela alacaksın eline Türkiye haritasını yanyana 4-5 il var ya onlardan birini seçip yapacaksin tercihini.bide geçen yıl yüksek kapatan bursa var oda denenebilir insanlar korkar yazmaz diye ama bence ilk dediğim daha mantıklı sana kalmış
-
@biriibfli hocam nerden bakıyosunuz ona ? 100419 yazıyo bende başvuru sırası bu mu ?
-
@msms07 aynen hocam
-
Cobweb teoreminin tarım ürünleri dışında geçerli olduğu yerlerden biride guy il tercihi midir
-
Arkadaşlar il secimi diye bir şey yok başvuruda o ne zaman acaba
-
Herkes burada ahkam kesiyor ama taban açıklanınca herkes ters köşe olacak. Sizi o zaman gülerek izleyeceğim.
-
ben çıktı alamadım sistemde hata var denildi ama girişte başvuru gönderildi falan diyor sorun olmus mu dur acaba?
-
basvuru yaptım ama sistemde hata var başvuru tarihinden sonra alacaksınız denildi ana sayfadabaşvurularımda gözüküyor ama başvuru tamamlandı umarım
-
@kpss01 Hocam geçen sene İstanbul 850 kişi alıyordu , o sayıyla nasıl yüksek olsun zaten 4250 kişi sadece İstanbul’a sınava girecekti
-
@kadrolu-öğrenci ziyadesiyle katiliyorum size hocam ama simdi konusmayalim tasa tutuluruz
-
Size geçen yıl da bu yoldan geçmiş biri olarak nacizane tavsiyem, puanlarla gelir gelmez hesabı yapmayın bu yıl. Hele geçen yılla karşılaştırarak. Çıkamazsınız işin içinden. Sıralamaya göre bir değerlendirme yapmak daha mantıklı bu yıl özelinde.
Atıyorum tamamen puan ve rakamları. Diyelim x bir şehir geçen yıl 80 puanla kapatmış olsun. Bu 80 puanın üzerinde hem 2015 yılında 80 puan üstü alanlar vardı, hemde 2016 yılında 80 puan alanlar. Tabi arada 2 yılda da 80 üstü alıp çalışıp durumlar illa ki vardır ama cok cok fazla değildir. Bu yıl ise sadece 2017 puanları olacak. Bu cok önemli bir husus bence. -
@duyguuu37 Sonrasında bende konuşacam oluşacak puanlara göre
-
Arkadaşlar ben il tercihini başvuru sayfasında göremedim. Daha sonra mi yapilcak
-
Arkadaşlar sıralaması 12 binin girme şansi var midir sizce?
-
@maliyaz69 yok hocam kayıt sırasında yapılıyor il tercihi olması lazım orada dikkatli bakın.
-
@kpsslik kardeşim nasibinde varsa olur. 2015 yılında bursa ve antalya 73 lere kadar düştü kimse yazmadığı için. Ben de son 2 alımdır puanlarım olduğu halde şehri tutturamıyorum. Geçen sene de iyi bir puan alamadım o moralle girdiğim için. Bazen nasibimde guy yok mu diye düşünüyorum sen içinden geçeni yaz. Sonra en azından kendi kararımdı diyorsun sorumluluğu sende oluyor. Olmasa da için rahat ediyor kendim seçmiştim diye. Başarılar dilerim. Gönlünden geçen olur umarım.
-
ULUSLARARASI KURULUŞLAR NOTU OLAN VAR MI
-
Arkadaşlar bu yaşla ilgili birşey sormak istiyorum 35 yaşını doldurmamış olmak diyor ve (01.01.1983 ve sonrası doğmak diyor) Şimdi Aralık 1982 doğumlu olan bir kişi 35 yaşını Aralık 2018 de doldurmuş olacak yani bu kişinin normalde sınava girebilmesi gerekiyor ama ilanda 83 sonrası diyerek bu kişinin girmesi engelleniyor.Burada bir hata yok mudur? Yani 35 yaşından gün almamış dese parantez içinde yazdığı doğru olurdu.Şu an için yaş sorunum yok ama eğer burada bir hata varsa ilerde çok kişi bu yüzden mağdur olabilir.Konuyla ilgili detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
@edaus Hic belli olmaz dedigin gibi benimde puanim yuksekken tutturamadim sehri. Matematiksel baktigimda 5 kati cagrilmasi kötü oldu gelmeme ihtimali ile. Cok tesekkurler Başarılar.