2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@mucize2301 aynen ya bende istiyorum varsa çok iyi olur arkdslar
-
@james-buchanan hocam ben edirne düşünüyorum ama az kişi aldığı için bi korku da var içimde aslında puanım düşük değil ama tereddütteyim hala
-
@starsailor06 Aralık 1982 doğumlu olan biri Aralık 2017'de 35 yaşını doldurur yanlış hesaplamışsınız.
-
@derya-senol yazın bence.
-
Peki sizce 79.5 puanı olan birinin Ankara İzmir düşunmesi çok mu ütopik? Özellikle İzmir?
-
@3000guy ben 94 puanla yazmaya çekiniyorum. Seni bilmem
-
@kadrolu-öğrenci yav he he 99 'la korkudan yazamiyom
-
@bitkin ironi yaprım yaptım birader bu ironiyi anlayamayacak kafadaysan guy sınavına girme bile bence
-
@kadrolu-öğrenci, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@bitkin ironi yaprım yaptım birader bu ironiyi anlayamayacak kafadaysan guy sınavına girme bile bence
*ironi yaptım birader....
-
Ilk secimi nerden oluyo acaba başvuru sayfasında yok)
-
Arkadaslar litfen bana acil yardim olabilir misiniz? Gsm alani bos birakilamaz diyor sabahtan beri numarami yaziyorum neden kabul etmiyor anlayamadim
-
@kamuguy basına sıfır koymadan deneyin bir de
-
@kadrolu-öğrenci neden böyle bir ironi yaptınız ki? Sanki 85 puanim var da korkuyorum dedim. İzmir Ankara Bursa gözde iller değil mi? Bunlardan 79la korkmam sizce çok mu anormal.
-
Başvuru no 680 İstanbul, hayırlısı olsun
-
@3000guy evet anormal.
-
Arkadaşlar ceteris paribus nasıl sizce Zeynel Dinler çalışırken fazla yoruluyorum açıklamalar çok uzun iktisat özürlü biriyim bu kitap iyi geldi açıklamalar daha hafif.Çok bir şeyde gözüm yok 15 iktisat yapsam yeter.
-
@3000guy 79’a 95 muamelesi yapan adam guy’a girmesin asıl. Saçma sapan bir ironi olmuş. Tek sene puanı olduğu için 79’lar açıkta kalmaz kolay kolay ama risk var tabi ki.
-
@shanks hocam zeynel dinler bilmeyene anlatır gibi anlatmamış. Bilenin bile kafasını karıştıran bir tarzı var. Zeynel dinler’le 2011-2016 arası hazırlandım hep kötü geldi. Konu anlatımını bilmem ama soru bankası olarak economicus çok iyi.
-
@obra Bana da o kısmı abartı geldi tamam bilmeyene anlatıyor da öyle bir anlatıyor ki bildiğimi unutuyorum.
-
@obra Yanlış yazdım ama anlamışsındır demek istediğimi çok kafa karıştırıcı