2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@obra he he saçma sapan ironiymiş. Tabanlar açıklansın da görürüz muameleyi. Kendini zeki mi sanıyosun sen? 79’a 94 muamelesi yaptığımı sanıyosan asıl sen guy sınavına girme. Bu sene puanlar önceki senelere göre 2 civarı düşük geldi. Geçen senekiler de başvuramıyorlar. Kaçta kapatacak sayın arkadaşım? Hangi sene kaç tane il o puanlara kapatmış?
-
@kadrolu-öğrenci hocam sinirlenmeden açıklar mısınız? Siz tam olarak ne demek istiyorsunuz? Ben sizi anlamak istiyorum.
-
@3000guy boş ver dostum. Ne yapacağınızı buraya yazmayın. İnsanların aklını bulandırmayın. Sen ne demek istediğimi çok iyi anladın!
-
@3000guy hocam 79 puan ile korkmayın cunku bu yılın 79 u geçtiğimiz yılın 82 si yani ceteris paribus gelir endiselenmeyin
-
@3000guy burada, ilginc bir sekilde devamli espri yapma ihtiyaci duyan, kaygilardan rant elde etmeye calisan tuhaf tiplemeler var. Jargonlarina yeni dahil ettikleri manupilasyon kelimesini de sık sık kullanarak etkilili olduklarini da dusunuyorlar zavallilar... Sanirim ilgili arkadas da dahil dusuk puan almis olmalarinin ustunu "bakiniz kafam calismiyor gibi gorunebilir ama iyi espri yaparak zeki oldugumu ispatladim" dercesine sozde esprilerini uzatmaktalar :-(... sen hic takma kafaya istedigin soruyu sor keyfine bak. 544 defa da sorsan aleyhte mudahil olma haklari yok...
-
@james-buchanan ilk defa başvuru yapıcam yorumlarda okuduklarım gözümü korkuttu açıkçası ben tekirdağda yaşıyorum maalesef burası açılmadı trakyada sadece edirne var edirne ile İstanbul arasında gidip geliyorum
-
@kadrolu-öğrenci hemserim sen sizofren misin istedigi bilgiyi edinmek icin istedigi seviyeden yazar az sakin ol da otur kpss calis madem cok alanlarla papaz olmak gibi bir kaiden var!! Haydi masaya, emek verip puan alip da surada sacma tercihler yapan hirsli ve cekemez ogrencilerin rezil tercihlerinin sebebiyet verdigi tercih carpikliginin vesile oldugu durum hakkinda soru sormasindan normal ne olabilir ki?
-
@thorstein-veblen teşekkürler daha yapmadım kesinlik kazandıktan sonra yapicam lakin il secimi diye bir şeyle karsilasmadim
-
@mavi, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Başvuru no 680 İstanbul, hayırlısı olsun
Puaniniz kacti hocam
-
Bence bu puanlarda biraz öğrenci yanılma modeli var nominal olarak +3 olsa aynı sıralama olsa daha rahat olurduk ben dahil.
-
@neşedingaribi hahhah adam bir de manipülasyona devam etmek için yeni nick almış. Kafam çalışmıyormuş da bilmem neymiş. Şimdi sen kendi nickinden yazmadın kimse anlamaz nasılsa diye yeni hesap açtın akıllı oldun öyle mi? Hahaha. Tam bir eziksin. benim puanım bu arada 84 küsür.
-
@neşedingaribi keşke direkt bana sarmasaydın, kendi nickinden yazamayıp da burdan yazdığın çok belli oldu.
-
Hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@biriibfli 78,5
-
@kadrolu-öğrenci evet burada baska bir hesabim var ama arkadaslarim da kullandiklari icin yeni bir hesap actim, adimi soyadimi ve de mail adresimi dahi verebilirim benim sukur cekincem yok.
ooh nasilsa gormuyorsun gormedigin adama kufur et nasilsa ayagini agzina sokamaz, yuzune iseyemez ama sen hala sizofrensin bu durumu degistirmez. Ins tedavi olursun.
Ben kufretmiycem zira bizim adamlik anlayisimizda kufredip kenara cekilmek yok. Adamlik dedim pardon TDK'dan bakabilirsin. -
@neşedingaribi hocam arkadaş küfür ettiği için müdahale edildi lütfen siz de uzatmayın.
-
@agor tamamdir ben zaten kufretmedim hic. Neyse herkesten ozur dilerim.
-
Forumda GUY başlığı askeriye gibi. Her cinsten, kalibreden adam var. Bir kısmı kısa dönem askerlik yapan ve kendini geliştirmek için GUY'u basamak olarak düşünenler, bir kısmı sırf kısa dönem askerlik için açıktan lisans okuyanlar, bir kısmı da eğitim ve yetiştiği çevre itibari ile konuşmaktan dahi aciz uzun dönem erler. Beyler neticede hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ve amacımız bir an evvel tezkere alıp, hayatımıza düzen getirebilmek. Birbirimizi yıpratmayalım.
Kaymakamlık, Sayıştay, İdari Hakimlik başlıkları çok güzel. Kaliteli bir ortama sahip. Hayat zaten zor, bir de birbirimizin işini daha da zorlaştırarak eziyet etmeyelim.
-
@heredotolga denizli hiç güzel biryer degil benim nişanlım orada oldugu için yazıyorum
-
@ckmkerdal Aralık 1982 doğumlu bir kişi 2017 Aralık ayında 35 yaşına girer ve 36 dan gün alır.Şu an ay hesabına göre 35 yıl 7 ay 3 gün vs... Yani 35. yaşını doldurmamış oluyor.Genel olarak bu yaş sorununu çözmek için ilanlarda 35 den gün almamak derler.Ama burada hem 35 i doldurmamış olmak diyor hem de 01.01.1983 ve sonrası doğmak deniyor.Burada asıl yanlışlık.