2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bu grup amacından şaştı. Daha dün beraber twit atan insanlar çıkarları için birbirine düştü. Tercih sistemindendir diye böyle olduğunu umud ediyorum diyip geçiyim. Tercih süresi bitene kadar bu gruba bakmamak en mantıklısı artık yoksa çok kişinin canı yanacak yada ister istemez yönlendirilecekler. Herkese hak ettiğini alır inş.
-
arkadaşlar başvuruda yds puanı için dönem seçip puan getir dediğimde daha önce girdiğim düşük puanlı yds notum çıkıyor. 2016 sonbahar yds göstermesi gerekirken ilkbahardaki düşük notu gösteriyor. aynı hatayla karşılaşan var mı ?
-
@olursaolur bodrum 2200 .
-
@james-buchanan Burada toplasan 250 300 kişi vardır ama başvuracak kişi sayısı beş on bin arası en az o yüzden buraya fazla önemseme bence
-
@derya-senol Korkmayın hep konuşurlar. Yıllardır aynı. Çok istisnai olarak 80 üstü kapatıyor iller.
-
Troll...
-
@osmandur ahahaha gelmiş yine tipini...
-
Basvurular baslamadan once cok daha iyiydi ortam,bu uslubu bozuk birkac kisi nerden cikti son dakika,lutfen yoneticiler ilgilenirse..
-
@olursaolur teşekkür ederim hocam fikriniz için.
-
Sıcakta ders çalışmak çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun. İl seçimine gelince bir il tercihi ve bir yazılı ve başka bir kurum mülakattan elenmiş bir kişi olarak şunu söylemek istiyorum nasip olmayınca olmuyor çok da kasmayın kendinizi
-
Ne guzel bir gruptuk yapmayın böyle seyler
-
82 kusur puanim var. Izmir yazsam mi ? Mantikli olur mu sizce
-
@sinek tabikide mantikli olur
-
Arkadaşlar sizce hangi illerin kurum sınavları düşük kapatır tahmini
-
@i̇lanbekleyenbiri illerin kaçla kapatacağı bilinmezken kurum sınavını nasıl tahmin edelim hocam nasip artk
-
Urfa, Diyarbakır, Malatya yazacak yok mu
-
@james-buchanan siz edirne mi yazıcaksınız hocam
-
@ronay92 ben urfa aaaa :))
-
@ltfye kaç puan Urfa:)
-
@maesteo yeteri kadar hocam