2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bybredd 6092 sıralamam
-
Ağustos celbine inşallah ben de askerim. E-devlet sorgulamasında;
"31.07.2018'e kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur" yazmakla birlikte erteleme nedeni olarak Sınıf ve Tertipleme Bekliyor benzeri bir ifade vardı. Tecilli seçtim ve tarihe yukarıdaki tarihi, sebebini de yine yukarıda yazanı yazdım bilginize. -
Benden de Bursa gelsin 82.3 puanla bu senede rekor Bursada mi olcak sizce de ?
-
@kpss01 79u gören il olacağını düşünmüyorum açıkçası arkadaşım bir il hariç.
-
@jkeynes acaba hangi il söylemek isterseniz merak ettim
-
Millet korkusundan İstanbul'a yükleniyor ama bu gidişle İstanbul'da yüksek kapatacak.İlginç bir il seçim süreci var.
-
oturum kapatma linkini paylaşır mısınız? açık kalmış da benimki girmiyor.
-
@hickskaldor söylemek olmaz ya kafasını karıştırmak istemiyorum kimsenin ama etrafımdaki insanlardan yaptığım analiz birbirinden bağımsız, düşüncelerinden etkilenmeyen yaklaşık 30 kişiye puan-şehir sordum tabi bütünü ifade etmez ama öngörülebilir.
-
@jkeynes inşallah o bir il de bize denk gelmez
-
@jkeynes bence de söyleme hocam. Söylersen de bana da haber ver
-
@kpss01 6037 benimde inşallah gireriz sınava
-
@eomer istanbul diyenlere hiç inanasım gelmiyor geçen sene de herkes işsizlikten bıktık garanti olsun istanbul istanbul dediler 90 puanlılar bile ama sonuç ortada
-
@kpss01 o anketlere güvenmeyin herkesin sonucunu gördüğü anket gerçklikten uzaklaşır herkes kendi anketini yapsın ben en son güne kadar başvurmayacağım ve en az 200 kişiye ulaşmayı hedefliyorum.
-
@bybredd inşallah gireriz sen nereyi düşünüyorsun hocam
-
@jkeynes hocam nereden bulacaksınız güvenecek 200 kişi
-
@kpss01 her platformdan ve etrafımdan insanlara soruyorum dönen de oluyor dönmeyen de amacım 200ü görmek yani bulabilirsem o zaman daha net görebilirim.
-
@jkeynes umarım bulursun hocam
-
79 bir tane olacak diyen arkadaşım, çok özür diliyorum ama buna dayanağın nedir? İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara 79'la kapatacak desen eyvallah, kaçla kapatır bilemesek de %51 ihtimal tutan bir öngörü olur bu. Şahsi kanaatim birkaçı daha düşük kapatmakla birlikte çoğu yer 76 civarında kapatır gibi. Lütfen kesin konuşmayalım, ah alabilecek yorumlarda bulunmayalım. Kul hakkı vebali büyük; dilediğin günahı işle ama kul hakkından kork. Allah merhametli de, kullarının merhametinden şüphe et.
ARKADAŞLAR LÜTFEN KENDİ TERCİHİNİZİ YAPIN. GELMEZSE DE DAHA İYİSİ OLACAKTIR DEYİP YOLUNUZA DEVAM EDİN. DÜŞÜNDÜKÇE DERSLERDEN DÜŞERSİNİZ, VERİM ALAMAZSINIZ. A KADROLAR TEK YUMRUKLA NAKAVT OLUNACAK HAYALLERİ KALDIRMAZ.
-
@tahkikat kesin konuşmuyorum düşüncemi yazdım lütfen yazdıklarımı dikkate alma.
-
@jkeynes Benlik mesele yok, ufak bir tavsiyeydi ve tavsiyeye de ihtiyacınız yokmuş, özür dilerim.