2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@shanks geçen seneyi baz almıyoruz 2015i baz aldığımız için +2 kardeşim
-
@22121121 hepiniz kpss den 105 aldınız demi sen ve 849 arkadaşın
-
Siralamam 5023 Ankara istiyorum. Ama istanbul yazacagim issizlik canima tak etti.
-
@casanova birkaç arkadaş deyip de arkadaşlarını belirtisiz sıfatla nitelemekten de utanmıyorlar
-
@ronay92 2015 73,2 tahmini sıralama 20bin
-
https://www.strawpoll.me/15921388/r
Ankete katilim bekliyoruz arkadaslar . Fikir olusturabilir
-
@casanova Kardeşim iyi misin sen ? Ne alaka ? Sabah sabah insanın canını sıkma bu ne biçim bir itham ? Böyle bir cümle kullanmadan önce bi gir profile bak bu insan trol mü diye. SGK dan elenen 2 arkadaşız ikimizde Ankara düşünüyoruz senin için bir mahsuru mu var ? insanı yazdığına pişman ediyorsunuz.
-
@22121121 takma kardeşim kafaya , doğru da söylesen dokunuyor adamlara anlamadım her şeyi spekülasyon sanıyorlar
-
@22121121
Hocam p48 desizin ve arkadasinizin siralamasi kaclarda acaba -
@no33 yok kardeşim net olarak söyleyim hepimiz bu foruma girip bir yerleri okuyorsa ve 4 kimi 5 yıllık lisans mezunu bir sınavda 15000 e girecek ortalama bir zekaya sahip rasyonel insanlarsak artık gelmeyelim böyle oyunlara millet bıktı usandı yahu baktınız seçeceğiniz ilin 20 kişilik kontenjanı var, yorumları okuyorsunuz ulan zaten 100 kişi en az 83 le başvurmuş benim puanım 80 gelmez diyerek tercih etmiyorsun, 77 ile kapatıyor... İnsanlar samimi değil, bu işler forum takip etmekle, yorum almakla, senden daha fazla bilgisi olmayan birinin fikrini sorup ondan medet ummakla olmaz özellikle puanı kritik olanlar bu oyuna çok düşüp en çok canı yananlar onlar olacaktır inanmayı kardeşim kimseye inanmayın, adamın birinin dediği gibi hayatta en çok babama güvenirim onuda geçen anamın üstünde gördüm demiş ya inanmayın gelmeyin oyuna mantık çerçevesinde gönlünüzden neresi geçiyorsa yazın...
-
@fatihmavcu, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@22121121 takma kardeşim kafaya , doğru da söylesen dokunuyor adamlara anlamadım her şeyi spekülasyon sanıyorlar
Öyle hocam. Biz de biliyoruz çok sıkıntılı bir süreç. Spekülasyon yapmak isteyen çok kişi var ama insan en azından ufak bir araştırma yapar böyle bir ithamda bulunmadan önce
-
@gökyeleli, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@22121121
Hocam p48 desizin ve arkadasinizin siralamasi kaclarda acabaHocam ben ve bi arkadaşım 84 puan( sıralama 1800 ve 2000 lerde ) diğer arkadaşım 73 puan ( sıralama 12000 lerde galiba )
-
@22121121 Diğer arkadaşın kumarbaz mı?
-
@22121121 kardeşim klişe haline gelmiş, milletin duymaktan bıkmış usanmış olduğu, çoğu kişinin bu tip laflar yüzünden korkup kaçtığı bir lafı çokda tekin olmayan bir kullanıcı adı ile gelip dan diye söylüyorsun, ki niyetinin iyi olduğuna gram inanmıyorum, profiline sabaha kadar baksam da düşüncem değişmeyecek o yüzden bakmama da gerek yok ... Herneyse hakkında hayırlısı olsun polemiğe gerek yok sinirlerimiz gergin söyleminde ciddiysen de ayılık etmiş olalım kolay gelsin...
-
-
@tudisiar, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@no33 utanacak ne var anlayamadim @22121121 ın bahsettiği benim puanim 84 Ankara yazacağım. Bilgi vermek amaclı yazmış herkesi kötü niyetli düşünmeden önce 2 kere düşünün derim. Sonra utanan siz olmayın
Boşver ya daha da bu başlığa girmem zaten. İnsanı ne kadar kolay itham ediyorlar, yazık.
-
@22121121 ya bırak ne demek girmem. Bilip bilmeden konuşup insanları yargilamak mi iyi niyetli olmakmış. Asıl utanması gerekenler girmesin eğer girmemesi gereken biri varsa
-
@tudisiar kardeşim bir hesabından yazıp çıkıp diğerinden girip yazma bak belli ediyorsun kendini gözünü seveyim
-
@casanova hahahah ne komiksin sen ya. Bu kadar zekayı neye borclusun. Profillerimize bi bak farklı insanlar olduğumuz bariz belli
-
Bodrum veya Didim kaçla kapatır acaba 83 le gelir mi