2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@falanfilan O şekilde tahmin yapılamaz Bursanın 73 ile kapattığı da oldu
-
Hiç bi şey değişmez demeyin ya umut kırmayın biz deneyelim kimsenin gireceği belli değil uğraşmak istemeyen belki de bu kadar az kadroda sınavda kazanamazsın kıl payı kaçırırsın o zaman keşke 1500-2000 olsaydı dersin.. hala başvuru yokken bi kaç gün etkinlik ile ses getirsek inanın kaybımız olmaz. Belki Kazanırız ama kaybetceğimiz bi şey olmaz
-
@hayal9 evet öyledir peki geçen sene 82 alan kaç puanı vardı acaba bunu biliyomusun uz. Hani dönüyor ya bir dalga 82 ile bursadan elendim diye o 82 puan kaç sıralama yapıyor başarı derecen ne bu sene 80 85 arası aşırı yığılma olduğundan 80.1 alan belki 6000 80. 3 alan 5000 80.5 alan 4300 üncü oldu ama sıkışıklık bu kadarmıydı bakalım kişinin 2016 puanı 75,50 19000 mi ne sıralaması vardı şimdi 73,50 puan alan 12000 lerde bu yandan bakmanızı istedim sadece 2 puan düşük 7 bin kişi önde önemli olanda bu zaten.
-
@hoyuelo Yapmadığımız şey kalmadı.Kapa çeneni gibi 1000 verdiler artık gazete ilanı falan da olmaz üstelik guy tarihinde sonradan birşeylerin değiştiğini hiç duymadım.
-
Hala puan durumu bazlı tahmin yapanlar var arkadaşlar puanlar sıfırlandi farkindadiniz değil mi? Sıralamaya bakın ki sıralamayı da mukayese etmek çok zor. Şahsi kanaatim 13 14 binlere kadar sadece 1 şehir de olsa sarkan il olacaktir. Mesele o ili bulabilmekte. Puana gelince mesela benim puanım 74.3 siralamam 11.700. Geçen sene aynı sıralama hemen hemen 78.5 puana denk gelmiş. Yani arkadaşlar az önce bir arkadaşın da bahsettiği üzere "ben 81le burdayım kaçırdım" diyen kişiden etkilenip de o zaman bana 79la 80le Bursa hayatta gelmez demeyin. Ki sizin siralamaniz daha iyi olacaktır. Birde kıyas yaparken şunu göz önüne alın geçen seneki arkadaşların sıralaması+ 2000 kişilik ilan ve sizin bu yılki siralamaniz+1000 kişilik ilan. Bunlar arasında rasyonel bir korelasyon yaparsanız daha mantıklı olur.
-
Ben şimdiye kadar ısrar için sus payı 1000 ilan da duymamıştım. Geçmişte kimse yapamadı diye biz de yapmayalım tmm .. girenlere başarılar o zaman ne diyim ki inşallah şehir tercihinde ya da sayı azlığında üzülmez kimse.
-
@shanks anladım hocam o zaman ya nasip diyerek sessizce ve umut ederek derse dönmek lazım
-
arkadaşlar Ankara hakkında tahminleriniz neler ? kaçla kapatır sizce
-
Ayrıca çoğu insan sayının artırılması için cebindeki son harçlığını, derse çalıştığı vaktini, tanıyıp araya koyabilecek kim varsa herkesi araya koymaya çalışır, KİMSE 10 KATI İÇİN REVİZE EDİLSİN DİYE UĞRAŞMAZ. İstanbul için ele alalım kontenjanı en fazla olduğu için 3005=1500 kişi yazılı sınav rakibin, 1500-600=900 yazılı sınavda elenecekler. 10 katı olsa 30010=3000 rakibin, 3000-600=2400 yazılı sınavda elenecekler... 900 nere 2400 nere kardeşim azcık el insaf lütfen hadi merkezi atama olsa dguy gibide 10 katı değil 100 katı diye bastıralım da guyun sistemi farklı hayat zor insan bir başarı elde etmişse aradan sıyrılmak istiyor lütfen ölçücü olan sınavın kurum sınavı değil, kpss olduğunu hepimiz biliyor Allah aşkına kimse kimseyi kandırmasın şimdi.
-
Sizce 9000 sıralamayla Bursa’yı yazmak aptallık mı olur ?
-
@sonery bende Ankarayı merak ediyorum pek ses çıkmıyor . Derse mi gömüldünüz hemen anlamadım ki
-
@falanfilan Bursa izmir Ankara nın yüksek kapatacağını düşünüyorum ama bunu kimse bilemez . Kendi tahminim böyle kıstas alma yani . Nereyi daha çok istersen orayı yazacaksın bekleyeceksin
-
Bursali var mi kiralar ve sehir hakkinda bizi bilgilendirebilir mi
-
Ben Ankara düşünüyorum memleketim puanım iyi ama herkes korkup yazmazsa beklenenden düşük de kapatabilir sayı iyi çünkü @hickskaldor
-
@bybredd tamamdir hocam mesaj alındı teşekkür ederim
-
Keşke 10 katı olsa. Daha önce 1000 Kişilik alımlarda da 10 katı olmuştu. Fakat bakanın 10 katı olayına karşı çıkmasının sebebi şu sanırsam. Geçen yıl 2015 ve 2016 puanları varken sıralama 17 bin civarına sarkmıştı 10000 kişi sınava girdiğinde. On katı olup da yine 10000 kişi sınava girdiğinde , bu yıl sadece 2017 puanları olduğunu göz önünde bulundurursak sıralamalar 15-20 bin arasına düşecekti.( tahminen ). Bu yıl 70 puanı olanın sıralaması da 17 binler sanırsam. Başvuru da 70 puan koşulu olduğu için bazı illerde başvuruları dolduramayacaklar diye düşünüyorlar galiba.
Fakat böyle düşünmelerine rahmen 1000 kişi çok az sayı da bir alım. Böyle düşünüyorsanız 1500 kişilik bir alım yayınlayıp 5 katını çağındaydınız keşke. Emin olun 1500 kişi civarı olsaydı , geçen yıla paralel sıralamalarda kapatırdı muhtemelen ve bu kadar mağduriyet doğmazdı. Ha bunları da puanım 84-85 diye yazmıyorum öyle risksiz de bir puanım yok ama yüksek ihtimal sayın bakan 10 kata bu yüzden karşı çıkıyor çünkü daha önce 1000 Kişilik alımlar da 10 katı olmuştu. -
@sonery ben de Ankara dusunuyorum siralamam 4900
-
@bybredd yüksek puan dediğiniz kaç civarları yani hocam
-
@Hipokrat hoşgeldin dostum yine konya mi yaziyosun
-
@hickskaldor Ben ve birkaç arkadaşım Ankara yazacak