2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@casanova Hocam bu ülkemizin değişmez sistemi ilana çıkmazlar çıkmazlar hepsi aynı anda çıkar. Mesela Kpps B grubunda 85 puanı olan birinin şuanda Gümrük, Merkezi atama, Karayoları, İşkur,içişleri, kyk,il göç ... hepsinde adı var. Bütün alımları birbirine denk getirip alım yapıyoruz diyorlar güya 1 kişi 7 8 kişinin hakkını elinden alıyor aynı zamana denk geldiği için saçma sapan bir sistem
-
@david20 Listelere bakın hep aynı isimler 85 puanlarla
-
@eskikeynesyen ooo o zaman sıkıntı hocam dediğin gibi ucuz üniler yüksek kapatıyor maalesef ortalamada. Vebaline girmek istemem şehir efsanesi de olabileceğinden temkinli şekilde duyduğumu aktarayım, aldığın sağlık raporuyla celp dönemini erteleye biliyorsun.Eğer celp dönemin mülakat tarihinden sonraysa da sıkıntı yaşamıyorsun ( emin değilim sadece duyum gene de bir araştır sen)
-
@tahkikat bak gör korkulduğu içinde talebi terse dönecek gibime gelmiyor da değil
-
@david20 maalesef düzenli ve planlı bir alım yok hocam, insanları mecbur ediyorlar herkes bir şekilde iyi kötü kendini bir yere atmak içinde kendilerince haklı sebeplerle her önüne gelene başvurmak zorunda kalıyor, burda kabahat hep aynı listelerde olan insanlarda değil, hep aynı insanları o listeye sokmak zorunda bırakanlarda ne yazık ki.
-
@casanova Evet maalesef
-
@gannicus valla hocam bilemedim ben yeni yaptım basvurumu merak giderilsin diye de hemen paylaştım diğer ihtimallerden de bilgim yok
-
John Nash buraları okusa oyun teorisini bırakıp guy tercih teorisini atar ortaya rahmetli
-
@eskikeynesyen hocam bu yök dönüşüm tablosu herkes için geçerli mi , çünkü benim transkripte 4 lük sistemde 100 lük sistemdede yazıyor ve bu dönüşüm tablosundakiyle aynı değil çevirileri
-
Sakaryadan basvuran var mi. Ben niyeyse kurum sinavlari cok yuksek kapatacak gibi bekliyorum
-
@bahar252 ben varım:)
-
@bahar252 Ben varım. Henüz başvurmadım ama yüzde90 Sakarya
-
Ben de Sakarya. Sakaryacılar sessiz çok korkuyorum.
-
@kaymakam oyun teorisi nash e ait değil neuman dı sanırım
-
adana mersin konya yazan yok mu ya kimse demiyor bise:))
-
@bahar252 Çok yüksek kapatır mı bilemiyorum. 2015te 85le kapatan iller vardı ama sorular birebir imeceden aynıydı nerdeyse. Geçen sene biraz daha farklıydı sorular. O yüzden en yüksek 82 ile kapattı. O da en yüksek puanlıların yarıştığı il olduğu için.
-
@legadema ben yazcam hocam Mersin ve Adana arasında gidip geliyorum ama yazarım mersini
-
@bindokuzyüz3 puanınız kaç acaba,bende adana düsünüyorum da kimseden duymadım tırsıyorum:))
-
Arkadaslar adana edirne yazmayi dusunen var mi aranzda?
-
Henüz yapmadım başvuru neyi bekliyorum bende bilmiyorum bugün yarın yaparım heralde