2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
İstanbul işi Gümrük muayene işine dönecek gibi yok 84 85 puanla muayene yazdım diye diye muayeneden milleti kaçırdılar. Muayene diğer kadrolarla hemen hemen aynı kapattı 80 küsürle. Hiç kimsenin 83 84 de düşmez dediği halde Allah sonumuzu hayretsin yakında 90 puanla İstanbul yazdım diyenler bile gelir bu gidişle. İnsanları yanıltnayın insanların hakkına girmeyin . Adamın 71 puanı var adam gelip buraya 81 ile İstanbul yazdım diyen insanlar var maalesef.
-
Arkadaşlar an itibariyle 5146 kişi başvuru yapmış
-
@david20 insanlar her sene aynı maalesef hocam. Puanlarını şişirip akıllarınca önlerinden adam yazdırmayacaklar. Böyleleri yazılı sınavda , mülakatta elenince hiç ağlamasın...
-
Bu puan şişirmeleriyle ilgili çok sevdiğim bir söz var.
" HAK YİYEN B*K YESİN" -
Hem guy hemde dguy herkesi çok şaşırtcak bakın görün bu sene cok farklı olacak
-
@2iki Diyarbakır'ın sesini çıkarmayan ciddi bi alıcısı var gibi daha doğrusu doğudaki illerde durum böyle ben de bu nedenden çekiniyorum.
-
@gozde41 hocam söyleyecegim laf size değil yanlış anlamayın, burda sizden Bi 30,40 dk önce birisi basvuru sayısı 5075 falan yazmıştı. O ileti silinmiş galiba bulamadım. Sizinki dogrudur ona lafım yok da. 40 dk da 75 kişi mi basvuru yaptı bu sınava gece gece, ya da birisi insanları mu kandırmaya calısıyor bakın çok basvuru var diye . Sizin basvuru sayısı dogrudur tekrardan söylüyorum lafım size değil.
-
@ronay92 diyarbakırdan da vazgeçtim şu an samsuna yöneliyorum ben
-
@gannicus tercih guncellemesinden dolayi sayi cok gorunuyor olabilirmi
-
@uzay yarım saatte 75 kişi, aksam saatlerinde biraz afaki bir rakam değil mi size göre
-
@gannicus o konudan bagimsiz sormak istedim sistemin isleyisini merak ettim
-
@uzay geri al butonu olduğundan dolayı muhtemelen güncellemeler etki etmez sayıya hocam.
-
@thorstein-veblen tesekkurler
-
@uzay güncelleme etki ediyor diye biliyorum hocam. Örneğin atıyorum ilk yaptığında 60. sıradaydın. Daha sonra güncelleme yapınca sayı diyelim 80lerdeydi. Sen güncelleyince 81'i veriyor sana
-
@2iki valla Samsun'un da bilmem de sanki Ege'de İzmir dışında bir il sürprizi yapacak gibi Diyarbakır, Adana, Mersin, Trabzon, Kayseri çok sessiz yerler bu şehirlerin hepsi büyükşehir istediği kadar sessiz olsun kendi içinde bile ciddi alıcısı olur gibi geliyor bana
-
@gannicus sehir degistiren kisi sayisinin cok oldugunu tahmin edersek rakam sismis olabilir
-
@uzay yok hocam sayı tabi şişiyor il değiştirenden dolayı, hatta baya şişecektir belki de bilemeyiz. Ama bana bir anda olunca o kadar kısa süre içinde tuhaf geldi, Bir de daha önce yazılan iletiyi göremeyince. Yoksa güncellemelere yeni sayı veriliyor hocam
-
@ronay92 sessiz diye yüksek kapatacak algısı nerden oluşuyor bilmiyorum bi kac il dışında yuksek kapatan yer olmayacak yaziyorum buraya
-
Başvurdum başvuran sayısı 5184 olmuş malatya 76.9 8200 sıralamayla
-
@ronay92 ege beni korkutuyor ya bulaşmayacağım gibi oraya sayılar çok düşük çünkü yani en yüksek sıralamalı 5000. bile olsa 6000li sıralamaya gelmeden bitebilir kontenjanlar o kadar küçük sayılar ne biliyim kafayı yicem