2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ayşem bende hic maras duymuyorum hocam ilginc sessizlik korkmak mi lazim sevinmek mi bilemiyorum
-
@ferhatb evet hocam
-
@duyguuu37 ben Maraş ile Zonguldak arasında kaldım biri memleketim digeri ögrenci oldugum şehirdi(%95 2den birini)... puanım 80,2 yani konuşulmuyor diye yanılmayın arkadaşlar... takip ediyorum herkes gibi yazılanları. Kimse kimseyi yanıltmasın lütfen kolay değil çünkü onca emek onca vebal...
Allah bize çok sabır versin. -
@busus hocam inan ben de bu konusulmayan illerden korkuyorum.Trabzon Karadeniz bölgesindeki bildiğim kadarıyla samsundan sonra tek il.Insanı ürkütüyor.
-
@ltfye siralaman kaç.
-
muhafazakar troll
-
@deniz_iktisat, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
muhafazakar troll
Muhafazakar troll ne arkadaşlar. Yazdikalriniza biraz dikkat edin. Bu iletiyi silen, sorsan düzenleyen mod arkadaş sana bu lafım. Sil geç yav illa düzeltip bir açıklama yapmak zorunda değilsin. Ileti silinmiştir de diyebilirsin.
-
ARkadaşlar iş deneyimlerini boş bıraktım ama bir bucuk ay ücretli ögretmenlik yaptım sorun olur mu ?
-
başvuru sayısı kaç?
-
101896 aday no
-
Gecen sene 9. Günde başvurdum 9000 başvru olmştu, bu sene herkes son günü bekliyo olamaz heralde başvuru baya az, tek yıl puanı baya etkili olacak sanırım
-
Bu sene çok garip şeyler oluyor kisisel görüşüm 74leri bile gören iller olacak ve kurum sınavları eğer çok çıkmış soru sormazlar ise 73 74 leri görecek.
-
@guyan-gelmiş büyük ihtimaal görecek. Aslında çok ilginç deil puan olarak dşük görünüyo ama sıralama olarak bakarsanız normal
-
@regresyon başvuruyu ne zaman yaptın şimdi mi?
-
Bu sabah yaptım
-
Gecen senenin basvurusu hangi gun bitiyordu hatirlamiyorum ama 19/04'de basvurmusum basvuru no 8741
-
@ikt haklisiniz hocam bende yasadigim yere yakin diye maras diye dusunuyorum birde seviyorum uni den arkadaslarim filan vardi,konusulmamasi aslinda cok dusundurmuyor beni ama bir kisiden bile cikmayinca garip geldi,ama dogru soyluyorsunuz forumda pek kisi yok hem de aldanmamak lazim istedigim ili yazacam olmazsada kendi tercihimdi derim bu arada arkadaslar basvuru az mi sanki ne dusunuyorsunuz
-
@no33 basvurular 10.04.2017 de baslayıp 28.04.2017 de bitmisti.hayret bakalm son güne kadar bekleyecegiz...
-
Büyük çoğunluk son günleri bekliyor başvuru için. Ama oransal olarak geçen seneye göre daha az başvuru olduğu kesin.
-
@regresyon olur sigorta basladiysa