2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bir-garip-guycu keşke herkes kartlar açık oynasa
-
@rybczynski2 destek olmuyor ki kimse. herkes bir köşede korkuyla izliyor ya nasipten öte yol yok. Ben Zonguldak yazdım nasipse olur
-
@rybczynski2 kartlar acik oynansa nplacak hemserim. Herkes farkli yonlendirme cabasinda. Adam 3-4 kisi bir il yazdik bile demis. 5000 kisinin surece dahil olacagi, 15000 kisinin umutlanarak yazmaya calistigi bir konu icin, ortalama 2000 uyesi olan ve cogunun da asli dusuncesini beyan etmedigi bir platformda ve bir sayfada ne ogrenebilirsin ki? Fal bakma gibi bir seye benzedi bu is. Yazin cekilin kenara. Adamin (baska biri) mantik orgusune bak "yğa burada Adana'nin bahsi gecmiyor beni korkutuyor" yahu Adana yazacak kac kisi buraya uye, kaci yaziyor... Bence yazip beklemekte, sayisal verileri tartismakta, onumuzdem cekilenleri hesaplamakta fayda var. Gerisi bos...
-
diyarbakır yazan var mı?
-
@legadema hakkımızda hayırlısı olsun 80 bandı olabilir gene de düşük kapatmayabilir. Geçen yila göre sayı az bide malesef ki️
-
@tercihiniyap olabilir ama zamanında herkes yüksek kapatir diyip yazmadı bu sefer antalya bursa 73 le kapadi bunda da aynısı plursa 77 gibi kapatabilir bence
-
@lucasinemmisi o 3 , 4 kişi yazanların hepsi emin olun düşük puanlilar.
-
@legadema eve her türlü muallak ne yazıkki . O 73 'le kapattı sene kaç kişi almıştı onu bliyo musun
-
Bu 3 5 arkadaş muhabbeti bi bitmedi. Son hafta burası savaş alanına dönecek gibi. Çok bakmayın buraya geçmişten ders çıkarın artk gitmek istediiniz yeri yada mantıgınıza yatan yeri yazın gitsin kendi hesabınızı kendiniz yapın. Başvuru sayısından az çok bi hesap yaparsınız zaten. Korkmayın olacagı varsa olur olmasa da dünyann sonu değil.
-
@lucasinemmisi zaten sistemin kendisi şans üzerine kurulu olduğu için yapılan alengirsiz anketlerle tümevarabilirdik diye düşünüyorum. Ama öyle bir şey mümkün değil o yüzden keşke dedim
-
@rybczynski2 Kartlar açık oynansa düşük puanlılar hiç giremez dostum:)
-
Bir de yedekten atanan baya oldu bu aralar. Hayırlı ugurlu olsun atananlara. Şuanki başvurularınızı geri alırsanız minnettar kalacaz
-
@bir-garip-guycu puan söylemim kimse etkilenmesin.
-
Verimli çalışabiliyor musunuz guy sınavına arkadaşlar
-
@enki yok hocam kişisel bilgilerini,eğitim bilgilerini , anne-baba ne iş yapar bunları yaz yeterli
-
83 le Malatya Başka yazan var mı
-
@gozde41 ben çalışamıyorum çok eksiğim var bugün anayasa idare bakim dedim kafam çorba oldu yeni değişikliklerede bi göz attım daha muhasebesi var hukuklar var :(((4t denemeriyle başladım denemelerde maşallah kazık gibi özellikle muhasebesi ve birazda hukuk
-
Bir bitmedi şu 3 5 arkadaş. Kardeşim tamam yazıyonuzda dikkatinizi çekerim 70 puanı olan adamda tercih yapıyor milleti yanıltıp duruyonuz.
-
Kimsenin lafına itibar etmeyin içinizden gelen yeri yazın nasipte varsa olur.
-
Malatya yazan malatyalı olmayan mı:)