2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@i̇lanbekleyenbiri Ben yazdım hocam 76.9 puanla İstanbul ile değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası
-
@balans-etkisi bende senin gibi ama bende değişiklikler de hiç yok maliyeti tamamen unutmusum
-
arkadaşla daha önce hiç ilçe seçmemiştim il ilçe ayrı mı yapılarak mı listeleniyor yoksa il olarak mı baz alıyor ?
-
@2iki İl olarak hocam
-
@2iki O il ilçe seçimi kazandığınız zaman dikkate alınıyor
-
Arkadaşlar bi şey sorabilir miyim ya bu 1 sayılı 2 sayılı 3 sayılı cetvellerde değişiklik mi oldu Cumhurbaşkanı kararnamesinde böyle gördüm de
-
bir de yedeklik olayı var ki hayati önem taşıyacak bu sene yedeklik çünkü dguy vmy olan aynı zaman da guya da girecek. hadi vmy dguy’a atananların dörtte biri guyu da kazanmış olsun yedeklerin neredeyse tamamı atanacak hissi yaratıyor özellikle yedek sırasının istanbul ankarada fazla olması bu iki şehrin yedeklerinin hepsi bile atanabilir düşük bir ihtimal değil bu nasıl bi keşmekeş oldu iyice ya. hatta istanbul yedekleri 75 kişi olacak ve bu 4 ilin atamasına tekabül ediyor istanbul ankarayı yedekte kazanmak bile çok büyük şans
-
kardeşim niye yalan söyleyeyim?
-
@intermilan ben Diyarbakır yazdım kardeşim.
-
@gozde41 iktisat çıkışlı olduğumdan iktisatla maliyeye biraz bakınca az çok hatırlıyorum ama hukuklarla muhasebe uçup gidiyor ://
-
Şuan başvuru kaçta acaba ?
-
@david20 tamamdır hocam sağ ol
-
6623lerde sıra. Birkac kisi sormus da erinip yapmadiklarindan basvurumu cekip tekrar basvurup bakayim dedim. Puan sormayin herkesin hakkinda hayirlisi olsun.
-
@yasemen bahsettiğiniz genel bütçeli özel bütçeli ve bio ların bütçelerini nasıl bi değişiklik olmuş olabilirki ?3 ü merkezi bütçeye dahil kurumları oluşturur 2015 kasım sınavında burdan soru gelmişti
-
6653 ile an itibarıyla başvurdum hayırlısı olur umarım
-
Başvurup geri çekip tekrar başvuruyu yaptığımızda tekrar kayıt numarası veriyor değil mi ?
-
@bybredd aynen
-
Arkadaslar bu 4t denemelerini kim cözüyordu? Sinirlerim haşat...
-
@ayse_furkan 4t denemeler zordur özellikle muhasebe. cevaplar iyi ama cevaplara bakın. kaç net geliyor ?
-
Merhaba arkadaslar ben de bugün hem guy hem de dguy basvurumu yaptım. Bu sürecin sonunda Rabbim hepimizin emeklerinin karşılıgını almayı nasip etsin inşallah.