2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@2iki nereye basvurdun hocam.
-
@ertuğrulbey Balıkesir yazdım hocam
-
Başvuru sırasını ben mi göremedim acaba gönder dedikten sonra hiç bir yazı gelmedi
-
@bir-garip-guycu bizde variz hocam.2 arkadas once edrne adana diyordukda galiba zonguldak yazicaz. Bakalm hayrlisi
-
@2iki 83.79la bendende bir adet balıkesir gelsin️
-
İzmir manisa yazcam diyen yok hic pusudakiler dökülün:))
-
@jacki gelmesin git sen başka bi yer yaz çünkü balıkesir iyi değil deniz filan yok merkezin denize uzaklığı 1.5-2 saat hocam ege gibi bi yer değil burası ilçeleri yok merkez var bayburt gibi bi yer düşün hem benim kız arkadaşım da yazacak onun puan seninkini fena döver ki :))
-
@2iki Balikesirliyim bahcelievlerde oturuyorum hocam biliyorum deniz olmadigini. Kiz arkadasinla is arkadasi oldugumda tanisiriz sizinle de
-
@jacki hadi ya anladım kiralar nasıl peki orda bu arada öyle ölmem füze at füze
-
@2iki Sen kasindin hocam . Kiz arkadasinla evlilik düsünüyosun galiba burda size göre iyi aile evleri 1200-1300 civarinda cok uygun sayilmaz kiralar.
-
@morand 60 net ilk deneme 65 net 2.deneme.cok az digmi? muhasebe zor hukuklarin da bazi sorulari bir degisik sanki.sizin kac net
-
@jacki anladım biraz yüksekmiş aslında neyse hayırlısı olsun bakalım belki değiştiririm aydına yönelebilirim belli değil
-
@ayse_furkan hocam 60-65 iyidir o denemelere göre ben maximum 70 taş çatlasa 75 falan yaptım ama geneli 60 civarıydı moral bozmayın denemeler baya kasıntı o kadar zor çıkmaz bence
-
@alen bende korkuyorum ne yalan soyleyeyim
-
@birgarip benim kurum sınavı korkutuyor galiba:)
-
@no33 bende bursayla arasında gidip geliyorum
-
Trabzon bana kalcak galiba ohh uzungöl geldi simdi gözümün önüne
-
@ayse_furkan 60 70 arası net gayet iyi o denemeler için. benimde bu civarlarda. moral bozmayın. yanlısları cevaplardan öğrenin. ders çalışır gibi genel. guy o kadar abartmıyor.
-
@bybredd bana Yen'i sıra numarası vermedi hocam bende geri çekip tekrar yaptım
-
Yaa arkadaşlar başvuruların bitmesine daha 1 hafta var keşke başvuruyu kısa tutup açıklasalar da biz de sinava kafamiz daha rahat hazirlansak