2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@hamzaömerhalid hocam benim baktığım sitede eksik yazmış olabilirler o zaman ama durum öyle ise medyan aşağıya kayıyorsa daha güzel bi durum yaratır
-
kullanıcı tanımınızda bir hata mevcuttur diye bir uyarı veriyor ne yapmam lazım?
-
76.9 puan 8200 sıralama ile malatya mı İstanbul mu ? yazmak mantıklı sizce hala kararsızım
-
@intermilan bende de var aynı hata bekleyelim.Belki dguy basvuru sonucları acıklanacaktır.
-
@enki herhalde sorun sistemden kaynaklanıyor
-
@jkeynes hocam nasıl güzel olur bir açıklarsan sevinirim. Gerçi sıralama 11500 civarı değil ama çok uzakta değil 12bin ile 13 bin arası
-
@intermilan Ben daha önce başvuru yapmıştım bende de hata var hocam
-
@hamzaömerhalid yani sizin dediğiniz 76 nın sıralamasından bahsediyorum. Benim sonradan bulduğum ( ki hatalı olabilir ) 74.69 un sıralaması belki 13-14 bin arasında
-
@hamzaömerhalid yeniden hesaplayacağım birazdan ama 74 demene çok şaşırdım cidden bi hata yapmadıysan büyük şaşırırım birazdan yazarım
-
@balans-etkisi Evet
-
@david20 İstanbul dostum düşünme bile
-
@bybredd Teşekkür ederim
-
@hamzaömerhalid hocam bi yerde hata yapmış olabilirsin çünkü 76.38 çıkıyor eksik illerle 76.35 çıkmıştı iller arttı medyan yine oynamadı bi bakıma.
Bu arada 44 ilin
21ine medyanın puanı yetiyor
23üne yetmiyor
ortalama % 48
%50 altına inmesinin sebebi ise 76.40 gibi bi ili kıl payı kaçırıyor medyan. Bu 2018 tahminini değiştirmiyor malesef aynı çıkıyor yine. -
@jkeynes hocam bi özele bakar mısınız
-
@jkeynes doğrudur hocam ben sadece 44 ili görünce analizde büyük bir hata olur mu diye düşündüm biran o yüzden paylaşmak istedim
-
@hamzaömerhalid olabilir ama istemeden de olsan beni tekrar doğrulamış oldun çünkü 32ille analiz çıkarmışım 12 il eksik kalmış ama medyanı neredeyse kıpırdatamıyor bile bu hata o derece bi sistem oturmuş guyda. inşallah allah mahcup etmez bu yıl da
-
@jkeynes geçen yıl Bursa kendini belli etmişti ama. Anketlerde en çok yazılan yer Bursa görünüyordu. Bunun spekülasyon olduğunu da soylediler hatta. Ama sonuçlar aciklaninca görüldü ki yalan değilmiş.
-
@3000guy tamam hocam o zaman sen onlara bakarak yazabilirsin engellemeyim sizi kolay gelsin
-
6937 siralamayla istanbul mu kayseri mi sizce? kayseri 25kisi aliyor
-
@dikotimi ikisi de gelir