2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@veliat34 bende merak ediyorum bu soruyu guncelleme nasil yapilio acaba cunki otomatik cikio
-
@swl35 Halkbank'la guyu kıyaslamayın lütfen. Hergün insanların üzerine hedefler koyuluyor başaramayınca günleri hatta haftaları zehir oluyor. Ki bunlar olmasa bile 87 almış adam ister İstanbul yazar ister Urfa asıl bencillik kusura bakma bu adama tercih yapmasını istemeyen sende. Yıllarını kpss ye harcamış insanlarada bırakın karışmayın artık bi zahmet.
-
@bg2603 adres bilgilerini günceleyemedim
-
@guyhanım 1. Siz bana "sen" diye hitap edemezsiniz. Ben de kpss ye 5 yılımı verdim ve bir çok mülakattan elendim ve kimin emeğinin fazla olduğunu Allahtan başkası bilemez.kimse bana burda mağdur durumu yapmasın. Ve normalde yorum yazan biri de değilim, istanbul yazacak olan biri hiç değilim. Şayet halkbank yada benzeri bir özel bankada bile çalışıyor olsaydım halime şükreder işsiz olan onca diğer arkadaşlarımı düşünürdüm. Hele ki bu ilan yokluğunda, bence tepki verenler bi vicdanınızı yoklayın derim!
-
@swl35 Ben diyeceğimi dedim daha fazla uzatmak yersiz Vicdanım çok şükür yerinde bu arada o yüzden müdahale ettim yazınıza. Sınavda başarılar özellikle yolu başka sektörlere düşmesine rağmen emek verdiği yoldan ayrılmayan arkadaşlara
-
@swl35 ilana başvurmakla vicdan olmaz sonucta puanini almistir. İlana basvurup sinava girmezse hak olur. Subjektif dusunmussunuz. 2015 kpss 96 puanli bir arkadas kik i kazanip orada uzun bir sure calismasina ragmen gecen sene memleketinde guy kontenjani acilmasi ile 2017 guy alımına başvurdu ve simdi guy olarak kariyerine devam ediyor. Burada bir cogumuzun yapmayacagi bir sey ancak herkes sevdigi ya da mutlu olacagi yerde calismak istiyor. Puani olan istedigi yere başvurur. Ne basvurdugu icin hak yemis olur ne de puani yettigi halde yapamam ben bu sinavi deyip basvurmadigi icin enayi olur. Tek mesele paran yetiyor diye yemeyecegin bir pastayi almamak.
-
@swl35 valla kusura bakmayin da 5 yil bu alan grubuna emek veren insan bu kadar lakayt bu kadar bos konusamaz yaa.. 5 yildir bu isin icinde olan biri öncelikle baskasinin fikirlerine oncelik eder. Yol gosterir. Siz de o olgunluğu görmedim ben.. kisilerin kararini manipule etmezseniz forum olarak seviniriz..
-
-
Arkadaşlar başvuru için fotoğraf yükleyemiyorum sürekli 50 kb büyük diyo hangi uygulamayı kullandınız fotoğraf düzenlemek için
-
google ye fotograf boyut kucultme yazin cikan linklerden birini acip fotografinizi oraya surukleyin otomatik olaraj istediginiz boyuta getirir masasutune kaydeder ordan eklersiniz.
-
@swl35, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@ekstrafiskal işiniz varken tekrar istanbul için başvuru yapmanız hiç hos degil hatta bencilce! Atanmayı bekleyen (ve kac kez mulakattan elenen) o kadar insan varken hele, işe girince geçtiğiniz yolları hemen unutmuşsunuz yazık çok yazık!!!
Çok acımasız bir yorum olmamış mı bu? Bencillik kime göre? 87 alan bir insan Halkbank da çalışmaya mecbur mu? Halkbank mülakattan elenmemis olsaydım ben de sonuna kadar alan mücadeleme yine devam ederdim. İnsanların hedefleri uğruna mücadele etmesi ne zamandan beri 'bencillik' olarak tanimlaniyor? İşsiz olmak hepimizin canını sıkan bir mesele ama biz işsiziz diye insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmak ne kadar doğru? Şimdi takdirinize bırakıyorum gönlünüzce olsun herşey.
-
Arkadaşın başvurmasına bişey diyemem fakat şu halkbank mülakatında o işe gerçekten ihtiyacı olan okadar çok insan gördümki mülakatı geçse başka bir kurum için bankayı bırakmıcak okadar insan bn o insanların sonuclar acıklandıkdan sonra elendiğine çok üzülmüştüm bu durumda olan arkadaşların subjektif düşünmesi normal sonuçta herkes herkesin fikrine katılıcak diye birşey yok arkadaşlar belkide oda bu şekilde düşünerek yorum yapmıştır sonuçta kimsenin ne yaşayıp çektiğini kimse bilemez
-
Dostlar bu geçişlerin bir sebebi var.Bu arada bnde halkbank ve guy mülakattan elendim.Bu sebebin buyuk cogunlugunu maddiyat olusturur.Istisnalar var iste kikten guya gecmek bnce bu yanlıs.Ancak halkbank servis gorevlisinden guya gecisler olur.Cunku hem maas cok hem is yuku az.Ancak guy olup il degistirwnlers bndw hakkimi helal etmiyorum.Servis gorevlisi yani gıseci eski adıyla net maaşı 3000 iken guy 4000 lira hatta dguy 5000 lira.Dguya basvuranlarin cogu guy sgk denetmen yardimcisi mhuy olacak.Bu gecislerdeki artmayi engelleyecek mekanizma yine idaredir.Tasra uzmanligi simdi 5000 lira alsa inanın biz bir cok ilanin 80 e hatta 78lere kada dustugunu göruruz.
-
Bn sunuda az duydum arastirma gorevlisi olup baska kuruma gecen.Cunku arastirma gorevlilerinin ucretleride epey düzeldi.Bakın istisnalar kesin vardir.Ama genelleme böyle.Sayıstay denetciligi duz memur gibiyken önceleri simdi cok populer cunku ozluk haklari hakimlik duzeyinde.Suan kamuya atanmak cok cazip hele iibflier icin en iyisi kamu.Yıgilmanin sebebi bu.
-
@zenginmemur şu forumda isminin hakkını veren nadir insanlardansın
-
Bana gore en buyuk adaletsizlikerden biri polis okullarina giren duz lise mezunu adama 4500 tl verirken servis gorevlisine 3000 tl vermek oldu.Gecen @Antimülakat dostumda yazmıstı.Calisma sartları agir diyenler olursa bugun halkbank subesinde giseci kacta cikiyo baksin lütfen
-
@guyan-gelmiş teknoljiui anlasam ismimi degistircem artik bnce gercekci daha mantikli olur.Okuyan kisiler gercekleri bnden duysun
-
@guyan-gelmiş yazdiklerimin hangisi yanlis
-
Arkadaslar oncelikle sunu soyleyim bu konu yersiz ama neyse @vanilya arkadasim halkbank mulakatinda elenip cok uzulen ve ise girse cikmayacak insan gormussun normal baraj 50 ye cekildi ve bircok planli ders calismaktan alan bilgisinden haberdar insan o mulakata girdi,sonra belki benim gibi arasinda 20 25 30 puan fark olan insanlarla mulakata girip 3 4 kisi alim yapan illerde araya bin sey girdirip giseye girdiler,senin giremeyen tanidiklarinda bilemem nasildi durumu ama burada emek verip alandan 87 almis adamla halkbankin o etik olmayan sinavini kiyaslamayalim lutfen bu insanlarin emeklerine calistiklari derslere yazik,bu arada kesinlikle seninle tartismiyorum yanlis anlama zaten mevzuyu baslatan da sen degildin
-
@zenginmemur size de sunu soylemek istiyorum bende yillardir issizim yanlis anlasilmasin tuzum kuru gibi gozukmesin,soylediginiz bircok seye katiliyorum ozellikle polis kiyasiniza ya da arastirma gorevlisi icin soylediginize,ama bunlar harici kim hangi sinava nasil girdi hangi ise nasil yerlesti ne sarttaydi ona girdi bilemeyiz guy olup idari yargiya gecen arkadaslarim var ya da vmy ye ama bu insanlara neden kizalim ki onlarin da emekleri kariyer hedefleri dusundukleri seyler var bir emegi sizde olsaniz bende olsam zayi etmem ve denerim sansimi,bankacilarin calisma usulune hic girmeyecem,tesekkur ederim basarilar herkese