2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@laibsonayipsin ayrica ayrıca ekonomiyi bile Berat albayrak a baglamissin gerçekten iktisadi bilgin hayran birakacak seviye de. TEBRIK EDİYORUM. Her iktidar seciminde ortada belirsizlik oluştuğu için geçici sure de olsa kur ve altinda oynama olusur. Altin sabah 301 tl iken aksam 9 da 305.5 gördü. Euro dolar da keza öyle. Dediklerinden sadece dolara endeksli ülke demissin orada kayitsiz haklisin.. haricinde namertligi bir daha düşün.
-
Arkadaşlar başvuran sayısı kaç oldu bilen varmı
-
@guyguyaguy en son 2800du
-
@guyguyaguy katilim sasirtio beni
-
Bu sessizlik umarım bize hayır getirir
-
@bg2603 sanki son gunler bekleniyor gibi Hocam ondan olsa gerek. Siz ne dersiniz?
-
Bende bugün saç tıraşı olduktan sonra dguy,vmy,guy(ankara) basvurularımı yapacağım.
-
seçim arefesinde sırf mehmet şimşek istifa edecek dedikodusu sayesinde tl 2 kere muazzam değer kaybetti. buna rağmen berat albayrak’ın ekonomi bakanı olarak atanması bile bile ladestir.
yabancı yatırımcı operasyonla falan uğraşmaz, riskine, parasına bakar. kimse boşuna maval okumasın.
-
@davetsiz operasyonla uğraşmaz mi ? Sen simdi kurdaki degismeyi sadece bakan isimlerine mi bagliyosun ben mi yanlis anladim ?
-
@sad38guy Çok bariz değil mi bu artışın bakan isminden dolayı olduğu hocam ?
-
@lucasinemmisi olabilir hocamda son gun beklenip ne olacakki sonucta hangi il nere bilinmiyor
-
Gözünüzü seveyim şu foruma giren asgari 16 yıl mektep gördü. Lütfen kıraathanede Ahaber yahut HalkTV izleyen dayılar gibi yorum yapmayalım.
Dış ülkelerin ülkemiz üzerinde operasyonları var mıdır? Vardır.
Bu ekonominin kötü sinyaller vermesindeki acziyetimize mazeret midir? Değildir.Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hükümetlerinden bazılarının ki özellikle sonuncusunun yaptığı hatalar sebebiyle ( "Yapması muhtemel iyi davranışı yapmaması da hatadır" ) ekonomimiz yatırımcılara büyük ölçüde bağımlıdır. Prof. Dr. Osman Altuğ hocanın da dediği üzere horozları iyi besleyeceksin ki yumurtalar artsın. Biz horozları besledik ama bu besleme üretim yerine imtiyaz ve ihalecilik sebebiyle ranta döndü. Taşıma suyla değirmen buraya kadar döndürülebildi. Kabinede muhaliflerden birine görev verilseydi, ekonomide daha olumlu etkileri olurdu. İki kutuplu Türkiye'de bu zaruret. Anadolu sermayesi dediğimiz sadece insan kaynağındaki zenginlik. Para gâvurda hacım!
-
@sad38guy, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@davetsiz operasyonla uğraşmaz mi ? Sen simdi kurdaki degismeyi sadece bakan isimlerine mi bagliyosun ben mi yanlis anladim ?
Hayir kurup ayılarının çiftleşme dönemine bağladım. O da nereden çıktı şimdi. Kırıldım bak şu an.
-
@davetsiz kutup ayısı olacaktı..Arizona kertenkelesi de olabilir
-
@davetsiz hazine bakanligin basina kim gecirilseydi sence euro 5tl olacaktı peki ? Mehmet simsek geçseydi düşecekti kesin eminsin öyle mi ?
-
@varolistan bak benim dedigim tek bir bakan ismi değil guzel kardeşim. Mehmet Şimşek gecseydi ya da daha farkli şahislar vs. Yine yukselecekti dolar euro. Ortada yeni bir sistem kuruluyo riske girmek istemez yatirimci. Bu her hükümet değişikliğinde bak az da olsa olan bisey. 'Euro yukseldi bu bakan degisti ondan oldu denilmesi gibi kısır ve köhne görüşe karşıym.. '
-
O değil de başvuru sırası kaç oldu acaba Buranın başlığı 2018 Guy değil mi? Ben mi yanlış yerdeyim acaba
-
An itibariyle başvurumu tamamladım . 2637
-
Bende 2645. Basvuru arkadaslar
-
@duyguuu37 ÇOĞU KİŞİ SİLİP YENİDEN YAPABİLİR BUNUDA GÖZE ALALIM BENCE