2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@22121121, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@shady1 Dostum hayırlı olsun öncelikle Geçen dua ettik hayırlısıyla atanırız diye ama bu kadar çabuk beklemiyordum. Darısı başımıza inşallah
Haha aslinda cabuk degil be dostum 3 seneyi geride biraktik cok bekledik. Insallah senin de haberlerini almak dilegi ile en kisa zamanda
-
@shady1 Çok şükür sonu mutlu bitti hocam bekleyişin. Eyvallah sağolasın
-
@davetsiz Arkadasima dediler bize saygın yok hadi calisacagin kurum ada mi yok diye bir araba laf yedi
-
@kurumsinavi Geri alıp istediğin değişikliği yaparsin
-
Arkadaşlar bu başvuru sayısı genel başvuru sayısını mı ifade ediyor yoksa sadece başvurulan ilin sayısını mı ifade ediyor ?
-
@meminerd mülakata kalırsan baya farkeder
-
@bad1905 genel başvuru
-
Arkadaslar sinav basvurusu 26 sinda bitiyor ya sehirlerin liste sonucu ne zamana bellir olur ki?
-
hala tercih yapmadım. bekliyorum belki rüya falan görürüm malum olur ama yok :)) kafalar karışık
-
Başvuru no: 2877
İl: Edirne
Puan: 83.6Hayırlısı olsun. Edirneyi yazacak arkadaşlar varsa merak ettikleri soruları cevaplayabilirim.
-
@ahkâm hayirli ugurlu olsun. Hocam basvuru no bende onbinlerde bi sayi sizde nasil 2bin
-
@rul0kat 10 bin ilk başlabngıç rakamı ondan dolayı son 4 hane dikkate al sen
-
@genclerbirlikli bu durum cidden fark ediyor mu? Takım elbise fotoğraf falan bu kadar yoğun tempoda uğraşmak istemıyorum
-
@beveridge-eğrisi ben olsam dikkat ederim ki ediyorlar da bence. Böyle küçük noktalar önemli. Orayı istediğinizi önem verdiğinizi gösterir
-
Arkadaşlar khk sonrası değişiklikleri öğrenebileceğimiz bir kaynak var mı ? Kitap ya da hocaların paylaşımı vs.
-
@busus ayni kafada birileri daha olmasi rahatlatti suan beni :))
-
@genclerbirlikli Hocam takım elbisem yok şu anda. Siyah bir gömlekle traşlı biyometrik foto çektirdim. Sizce uygun olur mu olmaz mı
-
@manu1905 sakallı normal fotodan daha iyidir tabii
-
@grundig facebook ta ugur sivka var. Kpss alan gruplarinda. Onun paylasimlarini kaydettim ben. Topluca bulmak zor su an. Cok sey degistigi için.
-
@ayşem Bende varım Trabzon için