2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Guy a basvuran herkes dguy a basvurur mu arkadaslar?birde basvurularinizi illerinizi neden paylasmiyorsunuz
-
@altaybozkırlı 70 üzeri herkes basvurmayacak. Minimum 2000 kişi çeşitli sebeplerle zaten basvurmayacak. Kaldı ki geçen sene 70lerin sıralaması 30binlerdeyken bu sene 17binlerde teknik olarak 15bini geçmesi zaten mümkün değil.
-
@duyguuu37 Ben paylasayim Ben henuz basvuru yapmadim ama dguya da basvuracagim. Yuksek ihtimal dguy gelmeyecektir. Guyda ise Sakarya yazacagim
-
@duyguuu37 ikisine de başvurdum guy bursa
-
arkadaslar bu kaymakamlık basvurusunda calıstıgı kurum secenegı var. hepsındede bılmem ne unıversıtesı . ben bıryerde calısmıyorum orayı bos bıraksam olur mu ?
-
guy basvurusunda hakkınızda acılan adli bir kovusturma var mıdır ? benım uzerımde 3 tane icra takibi var ne yapmalıyım ? var mı , yok mu doldurmalıyım bu bolumu
-
@ferhatb son gün başvurdum 30binden fazlaydı numaram
-
Ne kadar zor bi süreç gecen sene 3 soruyla elendim kpss puanim o moralle dusuk geldi. Nisanim atildı o gün ilan geldi o moralle ders calısmaya calısyorum bismillah diyip. Allah yardimcimiz olsun.
-
tam 70 puanı olanın sıralaması kaç bilen var mı ordan kestirilebilir kaç kişinin başvuru yapacağı
-
@duyguuu37 ikisine de başvurdum guy ankara
-
@2iki 70,25 puanlı arkadaşın sıralaması 18600
-
Merhaba arkadaşlar üstümde vebal kalmasın yazdıklarınızı okuyup takip ediyorum sürekli ama pek yazmıyorum buraya.
Puanım 75,8 sıralamam 9560.
Dguy başvurdum nasılsa gelmez diye
Guy için de şimdilik İstanbul tercih edip taslak olarak kaydettim. Fikirler değişebilir. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin iyi çalışmalar. -
@grundig eyvllah sağol
-
@ronay92 doğru analiz haklisiniz
-
@duyguuu37 ️️ bence başvurur ben öyle yaptım guy şehir olarak ise Trabzon
-
@olursaolur bende yatıyorum kaç gündür ama o kadar saçma rüyalar görüyorum ki hayır mi şer mi yorum bile yapamıyorum
-
@rkye Şu süreçte o kadar zor ki başımıza her şey gelebiliyor Allah yardımcımız olsun
-
@maliyeciniss haklisınız her sey insanoglu icin imtihan dunyası.
-
@maliyeciniss ben öyle rüyalar goruyorum ki sacma çıkarımlar yapmaya calisiyorum her yil kizkalesine tatile giden arkadaşı gordum mesela diyorum ki acaba mersin mi yazmalıyım çuvalladım iyice:)))
-
@olursaolur al benden de o kadar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yazdığımız yer gelir