2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Büyük ihtimalle bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler kısmını doldurmuşssumuzdur@mahallesnafi
-
@mahallesnafi, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
m aile bilgilerini yine olm
hocam muhtemelen orda rakamla kardeş sayısını yazmanız gerekiyor orayı atlamış olabilirsiniz.
-
Manisa mi Denizli mi daha düşük kapatır öngörüsü olan?
-
@bybredd sence doğu tarafındaki illeri tercih etmem mantıklı olur mu?
-
@olursaolur Denizli
-
başvuru sayısı kaç oldu arkadaşlar
-
Şimdiye kadar başvuru yapmış olan ve yeni başvuru yapacak arkadaşlarım başvuruyu yaptığınız an başvuru sıranızı başvurduğunuz ili birde başvuru puanınızı paylaşırsanız yol haritası oluşturabiliriz yapılmayacak bişey istemiyoruz başvuru sırasını başvurulan ili ve puanınızı istiyoruz bunlardan hiç birini yapmıyorsanız en azından başvurduğunuz ili paylaşın herkese selamlar
-
@duymhuyguy manisa geçiyor icimden
-
@arven benim de öyle ama manisa da izmir e çok yakin orayi yazamayan buraya odaklanır mi acaba diyorum
-
Kayseri-istanbul-trabzon arasinda gidip geliyorum bende
-
-
Tahminen kaçla kapatır manisa?
-
@hazals kaç arası diyelim?
-
@olursaolur istihare konusunda bişey danisiyim madem sana geçen sene benim puanım 79,85823 idi. Gönlümden hep izmir yazmak geciyodu ama korkuyodum. İstihareye yattim bembeyaz bi kagida kocaman harflerle antalya yazdigimi gordum. Ama ben İzmiri tercih ettim ve sonuncu olarak izmire girdim. Sinavda 80 aldim 81 le kapatti elendim. Odur budur bütün talihim kötu yonde degisti antalya yazsam kurum sinavina bile giremiyodum
-
@intermilan en mantıklısı zaten .
-
@onurkeskinoglu sizin yine iyi. Ben de istihareye yattım. Kırmızj yeşil karışımı olan kahverengi gördüm. İl tuttu kurum sınavında elendim
-
@onurkeskinoglu nasip hocam gerçekten vakti vardir diyorum insallah bu yil olur
-
@onurkeskinoglu kardeşim nasıl yatıyorsunuz bir yol gösterinde bizde yatalım bari
-
@casanova o sol tarafına yatmış hocam ondan öyle olmus :))
-
@olursaolur neydi şu uıuhhhıhh diye oturduğu yerden birden 10 saniyelik uykuya yatıp kalkıp soru cevaplayan dayı o geldi aklıma