2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@derya-senol edirne yazmayacağım. bana çok uzak orası. Trakyada değilim.
-
@orwell evet ayni sorun bende de var sonbahar notum ilkbahar notumdan yuksek ve sistem sonbahari sectigimde ilkbahar notunu(dusuk olani) getiriyor. Ilerleyen zamanlarda guncelleyerek duzelecegini dusunuyorum
-
Belki 78 puan ile biraz riski barindiriyor,belki gelmezse haftalarca deliler gibi üzüleceğim ama içimden başka bir yer yazmakta gelmedi ve basvurumu tamamladım.Beklemedeyim seni geçen sene mülakatindan elendigim İstanbul.
-
@palamut hayırlısı olsun bir önceki yılda beni elemişliği var istanbulun ama bakalım bakalım
-
Kaç başvuru oldu şimdiye kadar ortalama? Sanki genel.ilaraj bu guya rağbet düşük gibi. Geçen seneye oranla müthiş bı talep farkı var
-
@ronay92, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Kaç başvuru oldu şimdiye kadar ortalama? Sanki genel.ilaraj bu guya rağbet düşük gibi. Geçen seneye oranla müthiş bı talep farkı var
*Genel olarak
-
@ronay92 onu henüz bilemeyiz ama geçen yıla göre düşük olacaktır diye ben de tahmin ediyorum geçen sene güncellemeler dahil* 30 binden fazla başvuru olmuştu.
*güncellemeler yeni başvuru numarası veriyor.
-
Bursa yazmayı düşünüyorum ama geçen seneki olaydan korkuyorum acikcasi
-
Arkadaslar daha once guy a girdiniz mi bolumunde 2017 ye tiklayinca sadece mavi li gozukuyor.problem cikmaz degil mi?..kpss notu yds notu secince kutu icinde puan gozukuyor bunda da oyle olmasi gerekmiyor mu..sitede bi aksaklik yoktur umarim.
-
@teklif-eğrisi Daha önce sınava girdiyseniz sadece yılını seçmeniz yeterli. Farklı yıllarda birden çok sınava girdiyseniz Ctrl tuşuna basılı tutarak yıllarını seçebilirsiniz.
-
-
@3000guy bence kritik bi puan yazılabilir fakat risk almış olursun ankara ve izmiri yazarsan
-
79,84 sıralamam 5004 istanbul a başvurumu yaptım.Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.
-
@starsailor06 35 yaşını doldurmak ile 36'dan gün almak aynı anlamdadır.
-
Arkadaslar ilk kez basvuru yapacam da henuz il de kararsiz oldugum icin yapmadim,bir sey sormak istiyorum,evimde yazici da yok da bu basvurunun ciktisini filan alacak miyiz ?
-
@duyguuu37 başvuru çıktısı başvurular bittikten sonra alınabiliyor. Çıktı almak senin insiyatifinde
-
81,6 ile Bursa yazdım bende. Herkes için hayırlısı olsun
-
@birgarip oyle mi tesekkur ederim hocamyine mi internet cafede ugrasacam diye dusunuyordum
-
@balans-etkisi listedeki en riskli yeri yazmış olacağım belki İzmir yazarak. Ama çok karışık bu işler ya. İnsana napcagini şaşırtıyor.
-
@3000guy hocam valla karar senin gidip yaşayacak olanda sensin benim bi arkadaş mayıs 2015 sınavında risk aldı 79 falandı puanı ucu ucuna girmişti sıralamaya bende bitlis yazmıştım 75.6 puanla bitlis 77-78 le kapamıştıiyikide gelmemiş diyorum bazen