2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@olursaolur Muğla merkez (üni öğrencilerinden kaynaklı) çok pahalı ilçelerde 1000 kusurdan aşa kiralık daire bulmak zor
-
@guyhanım muğla düşündüğüm 3 ilden biriydi arkama bakmadan kaçıyorum o zaman:))
-
@okahraman07 Ben de istanbul diyorum ancak değil fetih, kuşatmaya yetecek kadar bile bir puanım yok hakkımızda hayırlısı diyoruz yine
-
Valla en temizi ankara bana göre her telden ev var 650 liradan başlıyo 2bin liraya kadar çıkıyo kiralar semte göre değişiyo tabi kurtuluş kolej cebeci tarafları hem metroya yakın hem ucuz evler ankara yazmayı düşünenlere duyrulur
-
Ankara icin dguy ilani da geldi ne diyosunuz arkadaslar etkiler mi sıralamayı biraz
-
71'le bizim ev dışında bir yer gelir mi arkadaşlar
-
@olursaolur zannetmiyorum ona başvuran buna da başvurur gecen alımda guy olup atananlar bile il değiştirmek için tekrar guya başvurmuştu
-
@olursaolur Valla onu kestirmek zor hocam aynı dönemde olduğu için sınavlar ikisinede başvurulur gibi geliyor ama umarım düşebildiği yere kadar düşer herkesin gönlüne göre olur
-
@olursaolur hocam once dusundugun ildeki veya ilcedeki vergi dairesinin adresini bul. Sonra google mapsten oraya yakin mahalleleri,siteleri vs ogren, sonra sahibindenden ya da hurriyetemlaktan filan ogrendigin yerlerdeki kiraliklara bak:) benim arastirma seklim buydu
-
@1umut dk bir gol bir resmen ilk günden o çalışmalara basladim bundan 495953929 sonrasını dusunemiyorum:))
-
Arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum uzun süredir forumda olan, 3 yıldır bu süreçte bulunan ve 2 kez guy mülakattan elenen bir kardeşiniz olarak bazi arkadaslara nacizane tavsiyelerim olacak.
ben geçen guy sınavı degil ondan önceki guy sınavında(2015 puaniyla) 75 ile bursadan sinava giren biri olarak(73 ile kapatti) asla umudunuzu kaybetmemenizi tavsiye ederim, gelmez gözüyle baktigim icin kurum sinavina hazirliksiz girdim ve yeterli puani kılpayı aldım..ve bence sırf bu puanın düşüklüğünden elendigimi düşünüyorum.. içimden geçen ve yaşamak istedigim ili yazdim tek pismanligim kendi umutsuzlugum yüzünden ders çalışmamak oldu. o yüzden kimseye kulak asmayip istediginiz yeri yazin eger nasibinizde varsa olacaktir yeter ki inanın. Sağda solda hoca diye geçinen kişilere de kulaklarınızı tıkayın...eğer olmaz ise de kendi hatanızla olmasın..
şimdiden başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun. -
@1umut hocam atıyorum istanbul ya da ankarayı yazan biri hangi vergi dairesinde çalışacağını kendi mi seçiyor şansa mı neye göre
-
@1umut Bir lahmacunun 350 liraya kadar çıktığını duymuştum.d
-
@maxmin hocam kendi seciyor die demislerdi istanbul icin ama o konuda atananlar ya da bilenler yardimci olsa daha dogru olur:/ cunku tam bilmiyorum
-
Bu dönem guyları ailelerine hangi bölgede tatil yaptıracağına göre il tercihi yapacak galiba. Muazzam tablo gerçekten.:)
-
@fernando-reges ya simdi bodrumdan sogutmaya calisiyormusum gibi olmasin ama o fiyattan kalkar bi kisi masadan:) ama biz sadece o en kalabalik merkezini gezdik,ic taraflar nasil bilmiyorum. yaniltmak da istemem:)
-
Son mülakatta istanbuldan elendim, tavsiyem hissettiginiz ili yazın gitsin. Guy dan çok kpss ye çalışın derim. Guydan elenirseniz hicbiseyiniz kalmaz ama kpss den güzel puan alırsanız tek bir sinavla yetinmezsiniz.
-
@friedman98 katılıyorum hocam ne 90 lar elendi guy mulakatindan lutfen önceliğiniz kpss olsun kpss yi halleden guyu zaten calismadan bile kazanir arada çok sure de yok bilgiler taze girilecek bir sinav zamanlama guzel aslinda ama keske sayi 2bin olsaydı demekten geçemiyor insan
-
@1umut Bu saatten sonra Muğla'ya bile gitmem Akdeniz bana yeter:) Yok hocam yazacağımdan değil de merak ettim sadece orda guy olmak enteresan olurdu.Biz de İstanbul'u kuşatacaklardanız hayırlısı bakalım
-
@guyhanım muğlada kiralar pahalı gençlik heryerde pahalı tabi de ona göre tercih yapın şehir çok güzel ama 1000 liraya kira zor bulunur