2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar anketlere aldanmayın canınız yanabilir ordaki en düşük il sonuçlarda en yüksek, en yüksek ilde sonuçlarda en düşük çıkabilir. Gönlünüzden geçeni yazın gerisi kısmet deyip bekleyin.
-
@fthemel, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
arkadaslar ben basvuru yaptım ama öncesinde mailime gelirdi şimdi gelmedi ama basvurumu görüntülediğimde gönderildi diyor
Bende de öyle oldu hocam
-
Son defa başvuruyu güncelledim, daha da manipülasyon yapanın penceresine kuşlar pislesin
-
Arkadaşlar anketlerin faydası yok zararı çok o yüzden siliyorum anlayışınız için teşekkürler.
-
Adana dan istanbula dondum ouan 82.2
-
Arkadaşlar Trabzon son alımda kaç kişi aldı ve kaçla kapattı bilginiz var mı ?
-
an itibariyle 9555 başvuru sayısı
-
Diğer senelere bakınca başvuru sayısı çok mu düşük yoksa bu sayı normal mi
-
Az önce sahit oldugum Bi olay yüzünden gereksiz yere gerildim. Arkadas 85 puanı ile istanbul yazmış kendisi ankaralı neden İstanbul dedm Ankara gelmeyebilir dedi yuh artk dguy bile 78 e düştü ne gelmemesi deyip o ortamdan cıktm üstelik zaten guy olmak istemiyrm dedi iyice bozuldum fikrni saygım sonsuz herkesn kendi fikri düşüncesi ama el insaf be kardeşim sen 85 İstanbul diyorsan biz napalm ölelm mi
-
@jkeynes paşaaammmmmmm
-
Ankara yazanlar ?
-
@i̇ibf iibflinin düşmanı iibflidir Hocam bu hep böyle
-
@meç normal.
70 i geçen 20 bin kişi var. Bunun 10 bini zaten atanmış olup daha iyi mesleklere girmek için uğraşıyordur.
12 bin başvuru olur bunun 2 bini başvuru değiştirmedir. 10 bin net başvurur olur.
Şu alım 1000 değil de 1500 olsa bir çok il 70 le kapatırdı. -
@i̇ibf kurum sınavı için demiştir o hocam. 85 puana paris gelir yoksa
-
@m-akif basvurduk ama demi yani ilk kezde girmiyom ama bu kez böle oldu
-
Ne kadar da güzel manipülasyon yapılıyor yaa resmen, Dguy a ilk 6000 den 3000 kişi basvurmamış, ki guy a daha fazla olur başvurmayan ordan dguy a vmy ye basvurmayan guy a zaten basvurmaz hala 83 e korkuyorum, 85 e korkuyorum muhabbetleri var. Diyecek bişey bulamıyorum manipülasyon yapan Allahtan korksun illa karsısına cıkar burda olmasa sınavda orda olmasa mülakatta . Ha bunu da puanım öyle düşük diye de yazmıyorum haa beni de manüpüle ediyor diye değerlendirirsiniz şimdi
-
dguy düşük kapattı tercihlerinizi değiştirin istanbulu bırakın ankara izmir yazın diyen troll lere inanmayın. guy da il kontenjanı var. Aklı sıra istanbuldan adam eksiltip kendileri girecek. sizde ankara izmir yazarak zor duruma düşeceksiniz. inanmayın.
-
@byteks1 aynen katılıyorum 70 puan alan kişinin sıralaması 18 bin kusurdu 20 bini bile bulmayacak başvuru sayımız herkes kalbinin ekmegini yer anketlere baska söylemlere kulak asmadan gönlümüzdeki ile sabitlenelim artik
-
Aynen 70 I geçen 20 bin bile değil ben düz hesap olsun diye 20 bin demiştim.
Şans işi bu saatten sonra ben rüyamda gördüğüm ili yazacağım mesela
-
@james-buchanan Keşke ne onlar yazsa nede sen İstanbul’a git diye insanları yönlendirseniz , İzmir Ankara istenenin içine korku salmasanız yani bırakın yahu insanlar istediği yeri yazsın .