2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bir-garip-guycu hayırlısı olsun artık
-
@de_lorean anasayfa > başvurularım> guy
-
@byteks1 buldum eskiden başvuru tamamlanınca çıkardı
Sote düşündüğüm 2 il arasında tercihi yaptık bence gelecek -
10.322 hayırlısı olsun herkes için.
-
Tercihimi Zonguldak’tan yana kullandım herkes için hayırlısı olur inşallah
-
Herkes son günü mü beklemiş yarın 20 bin olmadın başvuru
-
Arkadaşlar herkes tercih ettiği yere yığılma oldu zannına kapılıyor rahat olun:) Zolguldak a özel bir yigilma yok yani
-
@palamut 84.5 puan ile Zonguldak’ı yazdım kimseyi kandırma niyetinde değilim istersen özelden telefon numarını yaz whatsaptan göndereyim puanımı ve ili ok
-
Arkadaşlar gönül ferahlığıyla Zonguldak yazabilirsiniz.
-
@yorgun-_iibfli yanlış anlaşıldım sanirim.bu işin psikolojisinden bahsediyorum.herkes kendi tercihinin herkesin en çok tercih ettigi,yığılma oldugu zannına kapiliyor,öyle hissediyor.ben dahil.herkes istanbul yazmış gibi hissediyorum
-
10453 saat 22:31 itibari ile
-
Ne istanbulmuş zonguldakmış ya bugün amma konusuldu
-
3 seneden beri bu süreçin içerisindeyim insanlar bir önceki dönemin puanına bakarak ili tercih ediyorlar geçen sene Antalya ve Bursa’nın 82 ile rekor kapatması ondan önceki senelerde bu illerin 73 ile düşük kapatması olmustur Ankara’nın ise 79 ile kapatması bir önceki senede yüksek kapatması ile olmustur .. Zonguldak en son aldığı zaman 72 ile İstanbul’da da geçen sene 76 ile düşük kapattığı için bu illere yığılma olabilitesi yüksek .. ama ben şehrime yakın olduğu için Zonguldak yazdım daha önceki guydan elendiğim mülakatlarda ağzım yandığı için yakın olan ili seçtim ..
-
Geçen yılda bu Guy alımını tam KPSS nin son dönemine getirdiler. İnsanlar Guy da sıralamaya girebilecek miyim ?giremeyecek miyim ? Sitresi yüzünden ne KPSS çalışabildiler ne de Guy a. Guydan sıralamaya giremeyerek büyük bir yıkım yaşadılar. KPSS den de çakıldılar. Yani insanlara yazık oldu o yıllarında çöp oldu bu yıllarında şuandan KPSS şu puana bura şura gelir mi diyenlerin çoğu geçen yıl hüsrana uğrayanlar. Bu yılda böyle olacak çoğu kişi guy yüzünden KPSS yi de yaktı.
-
1 zonguldak görmeyi daha kalbim kaldırmayacak
-
Keşke şu il seçimini kısa tutup önümüze bakabilseydik. Neden bu kadar uzun....
-
@kadem hocam anketinizi inceledim başlarda fazlaca kuşku ile yaklaştım veri sayısı nedeniyle ama ismin profilin açık olması ve kendi anketimle paralel sonuçlar göstermesi -sizinkinin 10da 1i olsa da- güven verdi. Şunu da belirteyim farklılaşma mevcut (2-3 ilde ciddi farklılaşma) genel itibariyle benim bir aydır topladığım ankete de yakın sayılır. Ayrıca medyana gelen il sayısı vs. max minler neredeyse aynı.
Şöyle ki, Medyana 12 il gelecek demiştim sizin anket 13 il geleceğine işaret ediyor. Ve max 78.04 gibi bi sonuç çıkarıyordu, anketinizde max 78.21 gördüm. Min 71.56 demiştim, sizde 72.11 gördüm. bu beni umutlandırdı sonuçları doğru yakalamamız adına. Normalde kendi anketime iyi gözüyle bakıyordum ama 3.256 sayısı geneli görme adına başarılı sonuçlar verir (bu sayının nasıl yakalandığını hala düşünüyorum )diye düşünüyorum inşallah ikimiz de yanılmayız. Yarın akşam burda da anketinizi yayınlamanızı ve yarına kadar kimseye vermemenizi rica ediyorum.
İl telaffuzu etmeyeceğim yine söyleyeceklerim bu kadar kendi analizinizi ayaklarınız yere basarak yapın doğruya ulaşırsınız gibi duruyor sevgili ty sakinleri. umutsuz olmayın başvuru yapacak herkes umutlanmalı ve derslere gereken ağırlığı vermeli inşallah doğruyu yakalayacağız. Guyun Bug’ını bulmak harika olacak sürpriz puan çıkmayacak, Zeki Müren dahil herkes max puanı bilecek umarım bir sonraki guy dönemine tavşan atlet olarak katılırız
Beni okuduğunuz için tişikkirlir.
-
Yarın bitiyor. Ne zaman açıklanır acaba
-
Bİr zonguldakta benden :))))
-
Hemencecik açıklanır inşaallah.Beklemekden yorulduk