2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Şuanda başvuru formunu indirebildim ama taraycımı değiştirdim öyle indi
-
@olursaolur böyle mesajlar vermeyelim doğaya lütfen
-
Selam arkadaşlar 79 ile manisa gelir mi acaba?
-
Manisa'yı geçtim, Manila bile gelir o puana @amorro-robinson
-
@tahkikat ben yüksek kapatır diye tahmin ediyorum
-
@amorro-robinson Yüksek kapatma ihtimali olan iller; Trabzon, İzmir, Eskişehir, Ankara, Balıkesir, Diyarbakır, Muğla. Gerisi asayiş berkemâl Tabi yine de belli olmaz şerhini koyayım.
-
@amorro-robinson sıralamanız kaç?
-
Not edin en yüksek Muğla kapatır..sonra Ankara Manisa İzmir diye gider..
-
@ert en düşük İzmir kapatacak. Bunu da başka bir yere not edin 70 bile olabilir. Bu kadar iddialiyim. Sonuçlar gelince gorcez
-
Yüksek kapatır Ankara diyenler puan aralığınıda yazsanızda heyecanlanmasak
-
Ankara 75 76 diye tahmin ediyorum bende
-
Gecen alimda da ankara sampiyonlar ligi olacak gibi soylemler dolasiyordu. Su an yine ayni seyler dolasiyor. Bakalim nolacak
-
Ankara çift yıl puanı gecerliyken bile 79 ile kapatti ki 79 puanlinin siralaması bu senenin76 sı falandır...Türkiyedeki en büyük nüfüsa sahip 5 il ayni anda alıma çıktı...Konya ve Eskisehir gibide ikameleri var...Bursa ve Antalya mağdurları ve bunlari görüp Ankara yazarak riske girmeyecek baya kişi var..Dguy sinavi gelipde burası olmazsa bari Guy garanti olsun Ankarada kurum sınavı yuksek kapatir diye düşünup baska illere yönelen çok kisi vardir diye düsünüyorum...
-
Istanbulun 73 leri gorme ihtimali var mi sizce?
-
@marjinalfaydali Bursa bile gördü istanbul neden görmesin? her şeyin hayırlısı nasip kısmet artık bundan sonrası:)
-
@marjinalfaydali ben şöyle düşünüyorum geçen yıl İstanbul 17000 le kapattı o da 76 puandı bu yıl 17 000 71 puan filan galiba bu yıl sıralaması 17 bin olan birinin önünden bence rahat 4 bin kişi çekilmiştir sıralaması 13 bin gibi düşünsek o puan da geçen yılın 77.5 filan yani az değil
Şimdi puan düştükçe önünden çekilmiş olanların sayısı da artıyo ya puanı düşük olan biri bence yıl epey şanslı -
@gmzankr066 Dikkatinizi çekerim hocam geçen yıl alım sayısı 2000 di bu yıl 1000 kişi geçen yıl İstanbul 850 kişi alıyordu bu yıl 300. Geçen yıl il kontenjanları birbirine bu kadar yakın değildi ayrıca
-
@david20 hocam alım az ama başvuru da az nerdeyse geçen senenin üçte biri gibi bi başvuru oldu yani bilmiyorum bekleyip görücez tabi
-
@gmzankr066. Siralamam 12500 kusurdu.insallah gelir.puanim 73.81
Bende ayni faktorleri dusunuyorum bir yandan da tek yil puaninin kullanilmasi avantaji var.basvuru da genel manada azdi.
Insallah gelir...siz nereyi yazdiniz? Siralamalarimiz benzerdi sizinle yanlis hatirlamiyorsam. -
Bu yili gecen yillarla kiyaslamak mantikli olmamakla birlikte(malum alim az ama basvuru da az,onden giden cok oldu,tek yil puani gecerli vs...) ne olacagi belli olmaz tabi.bi bakmisiz yuksek kapamis.
Gercekten herseyden bagimsiz olarak cok merak ediyorum.bu sene biraz farkliydi kosullar.daha once yasanmadi.bu sartlar altinda taban puanlar nasil olacak merak ediyorum.