2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@shanks dguy u kazanacağını düşünüyorsan bu Ankara'da ikamet edecegin anlamına gelir.eger halihazırda yaşadığım yerde guy alımı yoksa 3. Bir yer yazmak boşuna masraf demek.
-
Dostlar işletme iktisadı pdf si elinde olan varsa ateşleyebilir mi?vesselam
-
@uruk-hai Dguy kazanıp kazanmayacağım belli değil ki sınav geçsen bile mülakat var.Neden guy içinde Ankara yazıp riske gireyim
-
@hipokrat aynen hocam bende alabilir miyim elinde not olan varsa
-
@grundig bende bendee
-
@shanks ben senin garanti sanıyordum kusura bakma
-
son yapılan guy sınavı kpss den kesinlikle kolay değildi. bundan sonra da yapılacak guy sınavının kolay olacağını adem kılıç ın kitabıyla ya da imeceyle halledelimeyecek bi sınav olduğunu bilin arkadaşlar. şimdi yapılan tartışmalar her sınav dönemi yapıldı. tabiki bunlar tartışılmalı. ama çok bi zaman da yok önümüzde. nacizane tavsiyem yoğun ders çalışmaya başlayın yoksa seçtiğimiz il gelsr dahi bi anlamı olmayacak
-
-
@toranj türkçeyi katletmişim ama umarım anlaşılabiliyordur
-
@onuktekin eyvallah kardeşim sağolasın, bu Yasin çobanın pdf si mi yoksa ayrı bi not mu
-
@hipokrat Rica ederim. Ayrı bir not hocam.
-
@onuktekin anladım kardeşim sağolasın, başarılar
-
@hipokrat Rica ederim.İşinizi görür umarım.Teşekkür ederim size de başarılar.
-
@casanova haksızlık değil ama şunuda unutuyorlar 5 katı iyi diyenler bu ilk 5 bin kişinin cogu ztn vmy ve dguya da giricek sence bu kişiler bunların mülakatını geçtiğinde guyu mu tercih ederler vmy yada dguy u mu bu sefer açılan bu 1000 kişilik guy kadrosunun belkide yarısı boşta kalıcak o zaman ne anladık bu işten niye kadro acıldı
-
@vanilya hocam bu konuda size katılmıyorum niye derseniz 10 katı olması halinde puanlar çok düşecekti ve torpil denen şeyden herkes çok daha fazla yararlancakti ztn yine olcak da napalm hakkimza hayırlısı olsn inslh kimsenin emeği boşa gitmez ama 10 kat yerine il tercihi 3 tane olsaydı dedignz gibi mağduriyet de olmazdi valla hem süreç uzun yorucu hem adalet yok Allah yardimcmz olsn
-
@vanilya yedeklere sıra gidecek böyle olması gerekiyor... 5bin sınava girecek. Aynı kişiler kazansa da diyelim 4200 kişi geride kalmamalı. Öncelik onlarındir. Sistemi oturtulsa aslında fire vermeyecek ama malesef... İl tercihi sınav sonrası yaptırsalar yine iyi.
-
İşletme iktisadi ni kitapyurdundan sipariş verdim 10,60 TLye ve tek kitap için 2 TL kargo ücreti var. Çalışır miyim bilmiyorum ben de ama umarım bu derste de güncelleme vs yoktur eski basım çünkü.
-
Hayırlı olsun ilan. Sayı Maliye kulislerinde konuşulandan çok çok az. Ne denirki?
-
@falanfilan keşke dediğiniz gibi olsa yada en azından deselerki 75 üstü alanlar sınava gelsin tercihlerde sonra olsun yada buna benzer bir sistem olsa 80 alanında yine canı yanıcak sınava girmeyi hakederken giremeyecek
-
@onuktekin teşekkürler